Благодаря за подкрепата, ще успея!

Стилиян Петров се просълзи на "Вила Парк"
Обновена: 1 апр 2012 09:04 | 31 мар 2012 19:20,
97
Благодаря за подкрепата, ще успея!
Стилиян Петров на мача на Астън Вила. Снимка: Reuters

Капитанът на националния отбор и Астън Вила Стилиян Петров благодари на всичките си сънародници и всички хора по света, които го подкрепиха в най-важния двубой в живота му - този срещу левкемията.

Днес халфът наблюдава на живо заедно със семейството си двубоя на своя тим срещу Челси на "Вила Парк".

"Бих искал да благодаря на всички хора, които ме подкрепиха. Реакцията бе изумителна и аз го оценявам много. В момента е трудно и на мен, и на моето семейство. Моля хората да уважават моя личен живот", заяви Петров.

"С помощта и обичта на моето семейство, моите съотборници, всички мои приятели във футбола, Астън Вила и всичките фенове, аз съм сигурен, че ще победя болестта. Решен съм да го направя", отсече още роденият в Монтана футболист.

Още по темата
 Стилиян призна, че временно оставя футбола на заден план. Но няма да се отказва от него окончателно.Това бе потвърдено и от мениджъра на футболиста Стивън Хюз.

Още на загрявката преди двубоя всички футболисти на двата отбора излязоха с фланелки с името на Стилиян Петров и №19 на гърба, на които отпред бе изписано "Мислите ни са с теб". Българският полузащитник бе на трибуните заедно със съпругата си и двете им деца.

В 19-тата минута на срещата всички зрители по трибуните се изправиха на крака и в продължение на 60 секунди аплодираха бурно българския капитан на Астън Вила Стилиян Петров, който трудно скриваше емоциите си. Стенли също стана на крака и благодари за подкрепата на запалянковците, сред които бяха и привърженици на Челси.

Халфът на Астън Вила бе диагностициран с остра левкемия. В понеделник националът започва своетf лечение в лондонска клиника.
В крайна сметка Астън Вила загуби с 2:4 от Челси в мач от 31-ия кръг на английската Висша лига.

Вижте как протече мачът в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: стилиян петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
0
 
! Отговори
Гост преди 12 години
В момента, приятелят ми на 32 години преминава през борбата с рака и започна да пие сода. Каквито и да са ефектите, няма да са така разрушителни, като тези от химиотерапията. Понеже няма много инфо из нета за лекари, болници, алтернативи, направих блог: canfight.blogspot/ , ако някой смята, че може да намери нещо за себе си, заповядайте. Желая здраве на Стилян и на всички, борещи се с болестта!
70
0
 
3
 
! Отговори
Месия преди 12 години
Моли се! Успех!
69
0
 
21
 
! Отговори
papadok преди 12 години
Хайде от тук до края на първенството на всички стадиони на 19-тата минута да ставаме и ръкопляскаме 1 минута за Стенли- занеговото изцеление.Нека да знае,че всички футболни фенове в България му отдават почит и го подкрепят!
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шокиращата изповед на Нана: Болна съм от ракСтрах ме е дали ще успея да се справя с тази борба, каза тя.Телевизионната водеща на "Станция Нова Нана шокира зрителите на предаването с признанието, че е болна от рак. "На 1 март ми поставиха диагнозата рак." обяви през сълзи Нана.Със сълзи в очи тя разкри, че има разсейки в гърдата, но засега лекарите не са открили огнището на коварното заболяване.
67
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
кураж и успех
66
0
 
32
 
! Отговори
:( преди 12 години
На мен ми е жал и за хората където не са толкова известни и нямат възможност и средства за лечение в чужбина ,те са просто обречени а България за какво е това здравеопазване като не може да помага на хората !!!За мен не е важно дали е добър играч или не важно е че е човек и има нуждата да му се помогне и му пожелавам да се пребори с тази коварна болест както и на всички останали които имат подобна диагноза.Успех на всички ,,,
65
0
 
4
 
! Отговори
valio преди 12 години
tigre 4e ne te znam koi si,kvi sa teq gluposti koito govori6.
64
0
 
23
 
! Отговори
инициатива? преди 12 години
Желая му успех и в същото време се питам, дали не е време от трибуната си да повдигне въпроса с големия проблем в БГ, а именно - има ли в БГ база данни на дарители на костен мозък? Доколкото знам болестта е лечима при наличие на подходящ донор. Живея в Германия и тук има такава банка и се призовават хората да се записват, ако на някого недей си боже стане нужда, има по-големи шансове при повече донори. Защо Стенли и кой ако не той сега да призове хиляди хора за една такава инициатива?
63
2
 
42
 
! Отговори
просто човек преди 12 години
вчера докато гледах репортажа а и днес докато чета ми се насълзяват очите.чудесен човек,талантлив футболист със страхотно семсйсво.Такива българи са ни нужни.желая на стенли от цялото си сърце бързо да се излекува и да се върне на терена.не пишете глупости хора,просто му пожелайте здраве
62
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мен ми се струва,че в Англия темата се преекспонира , те обичат сензациите. Стилиян сам казва,че благодари на всички, но да го оставят на мира. Като раздуват непрекъснато, едва ли му става по-добре. Той не е глупав и разбира,че журналистите си правят "добрата новина", която всъщност е лоша, но тиражът се харчи .
61
0
 
10
 
! Отговори
до 77 от друг преди 12 години
Ти си ненормален точно като Тулски!!! Навсякъде има добри и лоши хора, това не зависи от националността.
60
2
 
14
 
! Отговори
до Тулски преди 12 години
***, от всичките ти помии, които си писал, а те са много тук успя да ме вбесиш... И на мен половината ми роднини си отидоха заради рак, но това което пишеш е грозно и показва колко грозем и злобен човек си ! Бива толкова простотия ама това твоето е направо нечовешко!
59
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тулски не е турчин. Турците са сърцати и готини хора. Тулски е руснак или някое руско ***. Само те са такива ***. Аз и цялото ми семейство стискаме палци за Стилян Петров. Дано Бог го закриля и дари със сили и воля.
58
1
 
27
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Велик!
57
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще оздравееш, не се предавай!
56
1
 
25
 
! Отговори
Spacer преди 12 години
Давай Капитане, ти можеш! Колкото до онези съвестните с даряването непрекъснато пари за болни хора и споделяне на техни снимки....де да правехте нещо подобно, ама не! Не се усещате, че в подобен момент, е по-добре да си замълчите, а не да се правите на морални индивиди????
55
2
 
10
 
! Отговори
mlad6ito преди 12 години
i na men mi ide da se nasalzq...zashto jivota e tolkova shiban ponqkoga :( STENLI S TEB SME
54
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
който си има за живот век си има и лек, дано да има късмет да се оправи един млад и сърцат човек
53
1
 
8
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Капитане, имам една заръка за теб. ***/H503kb
52
1
 
23
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
Подкрепям те !