Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски

"Сините" паднаха с 0:1 в "корида" с 3 червени картона
Обновена: 3 апр 2012 08:47 | 2 апр 2012 21:49, Миглена Иванова
96
Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски
Снимка: БТА

Вицешампионът Левски загуби с 0:1 от Лудогорец в мач от 22-рия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Георги Аспарухов".

Гостите откриха резултата десетина минути преди края на първата част, когато Миро Иванов изведе Иван Стоянов и той бе безпощаден, останал лице в лице с Пламен Илиев.

Двубоят бе далеч от представите за дерби. Цели 8 жълти и 3 директни червени картона видяха зрителите по трибуните, а двата тима влязоха в грозни сцени в края на срещата.

След победата днес Лудогорец събра 48 точки и излезе на второ място в класирането. Левски остана на незавидната пета позиция, с едва 45 точки на сметката си - на цели 9 зад вечния враг ЦСКА.

След третата си поредна загуба в шампионата участието на Левски в евротурнирите през лятото е под въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: Лудогорецлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
61
 
! Отговори
VALIANT преди 12 години
ФК Левски ??? Радвам се, че няма да играят в европейските турнири - поне тази година. Браво на Миньор и Лудогорец
53
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо ново... на ФЕКАЛЕФ СКИ трябва да им връчат титлата "вицешампион" на века - за 90 години над 40 втори места ... да им е честито и догодина пак
52
11
 
67
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Лефски Подуяне е най-гнусният, доноснически, интригантски, двуличен и противен отбор не само в България, но и в цяла Европа. Няма клуб, в който са събрани толкова престъпници, ***, *** и всякаква друга *** - като започнете от Батков и стигнете до най-долният семкар-фен от жк. Сухата река!
51
3
 
64
 
! Отговори
до Лудогорец Шампион преди 12 години
Те пък в Подуяне едни граждани...
50
10
 
57
 
! Отговори
Лудогорец Шампион! преди 12 години
ние сме селяни и е*ем само Софиянци!
49
8
 
37
 
! Отговори
до chicago преди 12 години
Прав си, но само донякъде. Защото в момента по-важно е един отбор да има сериозна фенска маса. А в България с така могат да се похвалят в общи линии Левски, ЦСКА, Ботев, Локо ПД и донякъде Черноморец, Черно Море и Берое. Всичко останало няма бъдеще в дългосрочен план - БГ е много малка, а без публика не става.Виж Литекс - играят, играят станат шампиони, но във важните мачове падат, защото нямат история, а оттам и фенска подкрепа да им вдъхне сили, няма приходи от билети и фенски артикули и т.н.
48
32
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СИНИ ФЕНОВЕ, НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА МИШКИТЕ, КОИТО ПИШАТ СРЕЩУ "ЛЕВСКИ" ! ТЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ МИШКИ И ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МОГАТ ДА ПРАВЯТ Е ДА ЦЪРКАТ ! ИСТИНСКИЯТ "ЛЕВСКАР" ПОДКРЕПЯ "ЛЕВСКИ" ВИНАГИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ПЕЧЕЛИМ ИЛИ ГУБИМ! НИЕ СМЕ ВЕЛИК ОТБОР, ДОКАЗАЛИ СМЕ ГО ПОСЛЕДНИТЕ ПОЧТИ 100 ГОДИНИ, ЩЕ ГО ДОКАЗВАМЕ И ЗАНАПРЕД.
47
7
 
53
 
! Отговори
МУУУуууУуУУууууу преди 12 години
ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА 'ФЕСКИ' ПО 1 КОФА СМЕСКИ !- И ДА СИ ЛЯГАТ ЗАПЛОДЕНИ
46
11
 
34
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Генерал Луков 6, баща ти е обисновен полковник от ДС, а дядо ти е пенсиониран преждевременно преуморен от ежедневните убийства с бой в същото ДС. Ти който ти се падна да живееш в много лошо време - геноцида не се прави ръчно, - ти остава само да се утешаваш с този цесека дето знаеш от баща си и дядо си, а такъв не е имало.
45
5
 
42
 
! Отговори
chicago преди 12 години
Феновете на Левски и ЦСКА трябва да осъзнаят че държавата ни постепенно се променя.Вижте къде се намират едновремешни величия като ,Дукла -Прага,Дожа Уйпещ, Ференцварош,Магдебург,Гурник -Забже и тн.Трябва да разберат че и други отбори ще могат да се борят за титлата и ще им става все по трудно.Стези футболисти с които разполагат двата *** ,излагацията в Европа е гарантирана.Малко са клубовете по света не повече от25-30 извоювали си правото да се нарекат ,Велики .Между тях български няма.
44
8
 
46
 
! Отговори
VAN_BASTEN преди 12 години
Гувядата там им е силата да мучат из поляните ама после изстината ги застига и ги удря като чук по главата. Миналата година толкова се смях като ни се каниха зимата и после бам вземете тея три армейски *** в говеждите анали! Тоя път същото Паткоф и Тонев им уредиха някой друг мач и се помислиха за шампиони обаче след мача със Слабия паричките свършиха и явно от руската банка не щат да дават пари за мачлета и така ...
43
6
 
51
 
! Отговори
Генерал Луков 6 преди 12 години
....МАЙ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КАК "ОТБОРА НА НАРОДА ВИ" СТАНА ДИРЕКТНО "ОТБОРА НА ВЛАСТТА И МАФИЯТА" особено в началото на така наречената Демокрация и особено при СВЕТОВНОПРИЗНАТИЯ МАФИОТ МАЙКЪЛ ЧОРНИ И ТУКАШНАТА МУ ИЗТРИВАЛКА-БАТКОВ А?!?!....А "СЛУЖЕБНАТА" ТИТЛА ДЕТО ВИ "РАЗМАЗАХМЕ" СЪС 16 ТОЧКИ?!?! ПОСЛЕ ОБАЧЕ СЕ ВИДЯ ЧЕ ИМА ГОСПОД И ТОЙ ВИ ГО ВЪРНА А НЕ ЦСКА!!! ПЪРВО БАТЕ А ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ЖИЛИНА ЗА ДА ВИ ПОКАЖЕ ЧЕ КОГАТО НЯМАШ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА СИ ТАМ ПРОСТО НЕ СТАВА!!! ЦСКА ДО ГРОБ!!:)
42
4
 
45
 
! Отговори
Генерал Луков 5 преди 12 години
....и разбира се няколко предполагам ПЕТОКЛАСНИКА дето още не могат да си вържат обувките правилно са ми написали за ЦСКА,БКП и какви ли не глупости.... Абе *** така ли НЕ ВИ РАЗБРАХА простите подуенски тикви че БКП НЕ МОЖЕ ДА БИЕ ЛИВЪРПУЛ,НОТИНГАМ И АЯКС?!?!! ЧЕ БКП НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ 2 ПОЛУФИНАЛА ЗА КЕШ И 1 ЗА КНК!!!!! КОЙ?!? ДА НЕ БИ БАЙ ТОШО И ДОБРИ ДЖУРОВ ДА СА ИГРАЛИ?!? ИЛИ СИГУРНО СА "КУПИЛИ" МАЧОВЕТЕ ОТ ЛИВЪРПУЛ И АЯКС А?!?! ЧЕ В ПОЛИТБЮРО НА БКП Е ИМАЛО ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАРИ АЛОООО !!!...
41
7
 
49
 
! Отговори
Цесекар преди 12 години
Лудогорец играха по-грамотно и спокойно , и се държаха мъжки! Учудващо безсилие от Левски(!!!) за мен поне...Най-силният отбор в момента е Лудогорец,но кой ще стане шампион и радио "Ереван" не знае! ЦСКА от мач на мач израства и ако няма сътресения от страна на пълните безхаберници от "Титан" и съдийски тесли и договорки може и да станем шампиони! ЦСКА FOREVAR!
40
3
 
39
 
! Отговори
Генерал Луков 4 преди 12 години
Нямаше да ви "***"днес господа Гувяда но като чета колко сте прости НЕ издържам честно казано.... А НЕ ИСКАХ ДА ВИ "***" защото като да НЕ повярваш наркосите и дечурлигата от сектор Бееее направиха нещо НАИСТИНА ДОСТОЙНО в 19-тата минута за Стенли!!! Особено това МОМИЧЕ НА 17....ха ха ха....фенка на Уефски....каква фенка? какви пет лева?!? Какви диви ***?!? Това хлапе сигурно НЕ Е стъпвало на мач и НЕ знае топката кръгла ли е или квадратна ще дава мнение за футбол?!?! Пълен смях!!!:)
39
5
 
35
 
! Отговори
Курзелевски преди 12 години
Абе Иван Стоянов играли или беше резерва!? Не успях да гледам мача!!!
38
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Батков ,че толкова умело съсипа един нискоевропейски отбор !!!!Трябва ад го разпене на кръст Чорни, със цялото ''РЪКОВОДСТВО'',или по добре да ги разтреля!Евала му праим на Батков !!! Много е тъпб!!
37
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не зная за ЦСКА, но така като гледам К..А е за ФК"ЛЕВСКИ", че е и на три ката. А относно коментарите, че "Лудогорец" са селски отбор, то се видя кой е селския отбор. Половината футболисти на "Лудогорец" са бивши недооценени кадри на ЦСКА и ФК"ЛЕВСКИ", а във ФК"ЛЕВСКИ" само "велики" звезди, чужденци, бижутери, манекени, танцьори и т.н.
36
13
 
37
 
! Отговори
ДА! преди 12 години
Некакви тука ми говярят за некакво си цесека...Няма такъв филм! Това нещо беше създадено от ЦК (цека) на БКП (бекапето) по съветски модел,неслучайно там, и единствено там съществува такъв *** с такова име! През всичките тези години цесекато беше толерирано и за него бяха запазени квота от шампионски титли! И тъй като сега е на власт една Мутра,лъжелевскар и продължител на политиката на бекапето за повсеместна мизерия,какво друго може да се очаква,освен цесекато-шампион...Да ви е честито !...
35
3
 
39
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
Що, да не си космясала и дебела като Фидосова ?! Или мама не ти дава да си играеш с клиторягата ?

Спонсорирани публикации