Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски

"Сините" паднаха с 0:1 в "корида" с 3 червени картона
Обновена: 3 апр 2012 08:47 | 2 апр 2012 21:49, Миглена Иванова
96
Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски
Снимка: БТА

Вицешампионът Левски загуби с 0:1 от Лудогорец в мач от 22-рия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Георги Аспарухов".

Гостите откриха резултата десетина минути преди края на първата част, когато Миро Иванов изведе Иван Стоянов и той бе безпощаден, останал лице в лице с Пламен Илиев.

Двубоят бе далеч от представите за дерби. Цели 8 жълти и 3 директни червени картона видяха зрителите по трибуните, а двата тима влязоха в грозни сцени в края на срещата.

След победата днес Лудогорец събра 48 точки и излезе на второ място в класирането. Левски остана на незавидната пета позиция, с едва 45 точки на сметката си - на цели 9 зад вечния враг ЦСКА.

След третата си поредна загуба в шампионата участието на Левски в евротурнирите през лятото е под въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: ЛудогорецЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
47
 
! Отговори
неутрален преди 12 години
След този мач се убедих, че единствения отбор в бг заслужаващ титлата тази година е лудогорец, нито левски, нито цска заслужават с оглед на играта им. Цска как водят в първенството не мога да го проумея отбор с невероятен късмет, слаба игра срещу слаби противници и едвам побеждават, левски са зле от началото на сезона, а лудогорец макар и да загубят оставят впечатление с играта си това е реалността в първенството за тази година. Отбора който заслужава да е шампион с оглед на играта си е Лудогоре
33
1
 
39
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
Диви не диви, като ти го набабанят в калната долина и ще се припотиш между гърдичките..
32
8
 
37
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Диви...селяндуря са тези от Лудогорец.Левскарчетата са гелосани...лакирани и възпитани,ама паднаха.Ейй,обърна се този...свят и няма оправия;вчера фърлиха...гегите някои и взеха да ни бият.
31
1
 
47
 
! Отговори
Мнение преди 12 години
Фен съм на ЦСКА и искам да кажа евала на публиката на Левски, че подкрепя отбора си. Евала и за подкрепата към Стенли. Относно мачът ми хареса как Лудогорец играе с едно докосване, как плътно покриват всеки свободен противников играч.ЦСКА има шансове да стане шампион, но мачовете на истината тепърва предстоят.
30
2
 
48
 
! Отговори
КЗЛ преди 12 години
Инж. Иванов ТРЕНЕР ФОРЕВЪР НА РОГАТИТЕ...
29
1
 
36
 
! Отговори
eve1 преди 12 години
Тази година първенството е най-интересно от последните десетина.Това е така и заради мачове и резултати като този.Единственият начин да се подобри качеството на футбола у нас е конкуренцията на повече добри отбори.Не съм левскар но поздравления за синята публика!
28
10
 
37
 
! Отговори
Левскар преди 12 години
Гонзо и Батков вън от Левски! Още когато чух, че Гонзо пак ще стане треньор и вече знаех, че оттук до края на сезона или докато е треньор Левски само ще губи... Гонзо имаше своите славни години в Левски, но те бяха преди да замине за Франция, след като се върна в Левски и му дадоха ръководни функции Левски не е Левски... Но все пак САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!
27
3
 
54
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
КОИТО Е ОТ ЛЕВСКИ ДА ЯДЕ ПО ЕДНА КОФА СМЕСКИ...БРАВО ДЕЛИОРМАНЦИ...
26
20
 
35
 
! Отговори
ДДТ преди 12 години
То пък едно ЦСКА - като ги гледам ми се ходи до тоалетната.... Нито са "ЦЕНТРАЛЕН", нито са "СПОРТЕН" (а футболен клуб), нито са "АРМЕЙСКИ" клуб... просто ЦСКА е една пълна измислица!
25
1
 
49
 
! Отговори
Генерал Луков 3 преди 12 години
....Искам да подчертая че съм заклет цесекар,което си личи от писанията ми предполагам :) Но в момента НЕ ГИ ПСУВАМ и НЕ ГИ *** "ония"от Подуене защото тази вечер ми направиха особено добро впечатление със 19-тата минута и това за Стенли.... :) :) :) :) :)
24
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОНЗО -ТРЕНЬОР -------ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНОВЕ
23
6
 
39
 
! Отговори
АЗзззз преди 12 години
Футбола е игра... не е война! Мнооооого по големи отбори по света са губили не по 3, а по 9 мача. Така че не се притеснявайте за ФК"Левски" Играта за това е игра, за да има победители и победени. Ако побеждава само един и същ отбор... интересът ще е нулев!!!!!
22
2
 
44
 
! Отговори
Генерал Луков 2 преди 12 години
....Оставям със насмешка "сините" фенове да се САМОЗАЛЪГВАТ че това било "черно тото"....Имат добри футболисти....но нямат кой да ги нареди....кой да ги мотивира... кой да им "бие шамарите"ако трябва...:) В момента нямат НИТО КОЛЕКТИВ нито пък още по малко ТРЕНЬОР в лицето на Иванов...:) НЕСЛУЧАЙНО ПАК ТУК ИМ БЯХ ПОЖЕЛАЛ ДА ГО ЗАПАЗЯТ ТОЯ *** ПОНЕ ДО КРАЯ НА АПРИЛ...;)! Тъкмо ще ги изведе ИЗВЪН ЕВРО ТУРНИРИТЕ :) а на 29 април смятам че пак ще ги "излъжем БОЛЕЗНЕНО" със некое 1:0 или 2:1...:)!
21
2
 
48
 
! Отговори
Бати Митко преди 12 години
Левски остана само с името си,но явно че вече не го заслужава! Време е да си смените собственика и той да не бьде устат мустакат адвокат!!!
20
5
 
46
 
! Отговори
Генерал Луков преди 12 години
....Когато писах тук още след мача със Черно Море и "мъката" за 2:1 че ФК БАТКОВ 1914 просто НЯМАТ ОТБОР а вече НЯМАТ И ТРЕНЬОР след оставката на Костов гувядата ми наслагаха сума ти "минуси" и ме псуваха....Още тогава казах че още рано рано ще бъдат "разкрити" що за стока са...и те вече са ако питате мен дори и без долни *** пред феновете си....толкова добре са "разкрити" какъв "отбор" имат...!!!! Със"велики победи" над Монтана и Ботев Враца НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИТЕ ГОСПОДА ОТ ПОДХУЕНЕ!!....
19
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мирише на черно тото - накрая на мача при единия от ъгловите удари 17-ката на на ФК Левски вместо да бутне топката с гърди във врата избяга с крачка назад от нея, а и в тези минути някак си много от футболистите на Левски не търсеха топката, а седяха и чакаха тя да ги "намери".....
18
1
 
57
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Левски не е..слаб отбор,а Лудогорец е...силен.Затова е такъв резултата.Не се обиждайте левскари,когато ви бие по...силен отбор;радвайте се,че сте научили нещо от...него.
17
1
 
63
 
! Отговори
Българин преди 12 години
...иначе браво на лефскарската агитка за подкрепата им към Стилиян, много благородно, моите уважения...
16
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от къде на къде един отбор ще се казва Левски, я си измислете друго име
15
10
 
33
 
! Отговори
БИВШ ЦЕСЕКАР преди 12 години
АЙДЕ БЕ,КОГА ЩЕ СТАНЕТЕ ШАМПИОНИ,ОЛЕ-ОЛЕ!!!