Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски

"Сините" паднаха с 0:1 в "корида" с 3 червени картона
Обновена: 3 апр 2012 08:47 | 2 апр 2012 21:49, Миглена Иванова
96
Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски
Снимка: БТА

Вицешампионът Левски загуби с 0:1 от Лудогорец в мач от 22-рия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Георги Аспарухов".

Гостите откриха резултата десетина минути преди края на първата част, когато Миро Иванов изведе Иван Стоянов и той бе безпощаден, останал лице в лице с Пламен Илиев.

Двубоят бе далеч от представите за дерби. Цели 8 жълти и 3 директни червени картона видяха зрителите по трибуните, а двата тима влязоха в грозни сцени в края на срещата.

След победата днес Лудогорец събра 48 точки и излезе на второ място в класирането. Левски остана на незавидната пета позиция, с едва 45 точки на сметката си - на цели 9 зад вечния враг ЦСКА.

След третата си поредна загуба в шампионата участието на Левски в евротурнирите през лятото е под въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: ЛудогорецЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
13
 
36
 
! Отговори
бате борисов преди 12 години
само левскиииииииииии
13
8
 
50
 
! Отговори
черно море варна преди 12 години
Аз като обеснявам че Левски си купиха мачовете с Монтана,Ботев Враца и Славия тука ми сложихте 1000 минуса.....А сега вижте като се играят мачовете малко по честно май не могат да вкарат 3 гола,както на отборите който посочих...И нали набързо написахте че балона Лудогорец се спука,че свършили парите,е ко стана неска...Затова шопи и фенове на шопски отбори ви мразя,защото цял живот сте заблудени и само лалате,а на лято какво ви чака,ако въобще стигнете до европа...
12
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпросът пред Левски не е дали ще спечелят шампионската титла, а дали въобще ще се доберат до европейските турнири, още повече, че вече отпаднаха от турнира за купата на България.
11
14
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само ЦСКА - това е идтинския български отбор, а не насраните Батковци!!!!
10
6
 
58
 
! Отговори
Доволен преди 12 години
Пето място! Смешни и безхарактерни футболисти! Батков им е президент! Сто човека там щели да ги бият в съблекалнята! И на всичкото отгоре пускат снимки на Стилян Петров в синьо! Подуенска му говежда история....Слава богу съм от ЦСКА!!!!
9
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докога държавата ще позволява да се петни името на един от най-големите ни национални герой от шайка бездарни манекени?
8
3
 
58
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Уж нахъсан, а на моменти комичен мач - няколко пъти имах чувството, че и двата отбора просто НЕ ИСКАТ да вкарат гол !!! Лудогорец можеше още на полувремето да водят с 0:3, подуенските роми можеха на три пъти да изравнят накрая... Иначе есенният мач по ми допадна - лефски - бит, Боко Тиквата - подигран от цял стадион - какво повече може да се иска...Тая година Подуене явно и калъфки няма да вземат, но и ме е яд, че не изравниха, Лудогорец на 6 точки зад нас, това е дискомфортно...
7
1
 
56
 
! Отговори
бай Петко преди 12 години
Всички фенове на футболния отбор да свикат общо събрание и да призоват Батков и сие да сменят името на отбора и да не петнят името на ВАСИЛ ЛЕВСКИ. Явно толкова могат тези младоци. Да не се напъват повече. Ще гледат Европа през крив макарон, и правилно. Стигат ни и многото петна, които има майка БЪЛГАРИЯ !!!
6
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Футболистите на Левски са скъпоплатени *** ... Иначе шапка свалям на феновете, публиката отдавна е влезнала в Европа за разлика от ръководство и футболяги.
5
2
 
47
 
! Отговори
PAVE преди 12 години
NAPULNIHA LI GOLQMATA USTA NA BATKOV S DELIORMANSKI ***,KOITTO TOI NEPREKUSNATO QDE6E PO ADRES NA C.S.K.A. I LITEKS,IPO ADRES NA SUDIITE.LEVSKI NA 5 MQSTO V B.G.
4
0
 
78
 
! Отговори
10F преди 12 години
КАК НЕ СЕ РОДИХ В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, ДА СЪМ ФЕН НА НЯКОЙ ИСТИНСКИ ОТБОР А СЕ МЪЧА ТУКА С ТИЯ БЕЗДУШНИ НЕЩАСТНИ НЕКАДЪРНИЦИ! ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Браво на Лудогорец ...
3
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сини шматароцииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!
2
4
 
66
 
! Отговори
Миньоро преди 12 години
Левски са един добър средняшки отбор!
1
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
уефски се наака.