Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски

"Сините" паднаха с 0:1 в "корида" с 3 червени картона
Обновена: 3 апр 2012 08:47 | 2 апр 2012 21:49, Миглена Иванова
96
Лудогорец изпепели шампионските амбиции на Левски
Снимка: БТА

Вицешампионът Левски загуби с 0:1 от Лудогорец в мач от 22-рия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Георги Аспарухов".

Гостите откриха резултата десетина минути преди края на първата част, когато Миро Иванов изведе Иван Стоянов и той бе безпощаден, останал лице в лице с Пламен Илиев.

Двубоят бе далеч от представите за дерби. Цели 8 жълти и 3 директни червени картона видяха зрителите по трибуните, а двата тима влязоха в грозни сцени в края на срещата.

След победата днес Лудогорец събра 48 точки и излезе на второ място в класирането. Левски остана на незавидната пета позиция, с едва 45 точки на сметката си - на цели 9 зад вечния враг ЦСКА.

След третата си поредна загуба в шампионата участието на Левски в евротурнирите през лятото е под въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: Лудогорецлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тройчо, какво стана с директивата, бре? Пак се изказа неподготвен...
73
3
 
33
 
! Отговори
фен преди 12 години
Само Черноморец!
72
5
 
31
 
! Отговори
до 83-ти преди 12 години
абе по-добре доносник, отколкото боклукчия и фъфляджия.
71
0
 
33
 
! Отговори
VALIANT преди 12 години
KOKO, ти добре ли си? Такива финансови игри (тип пирамиди) имаше в началото на демокрацията и ако знаеш колко много хора изгоряха няма да пишеш такива глупости. Коя е тази финансова институция, която ще ти дава 4000 долара на месец по НЯКАКВА СИ СХЕМА. АЛО ??!!??
70
2
 
35
 
! Отговори
Левски преди 12 години
За футболистите и ръководството на Левски - дано ***!!! За феновете на Левски - евала!!!!
69
0
 
39
 
! Отговори
пия едно за гонзо преди 12 години
Песен за ушите,Левски пада,следващия кръг като бият Локо сф пък ще изпаднат,само така,тази изкуствена хегемония съсдадена от *** пристрасни *** и телевизии трябва лека полека да си отива..Нека селските отбори да ги мачкат,аз съм от Варна аама съм селянин,защото ми е кеф..Нека градските отбори от София да бъдат мачкани и да се закриват..Журналистите плачеха на пресконференцията,охх горките,дайте им кърпички,то такова пристрастие и заблуда че са голям отбор няма никъде..поплачете си душици..
68
15
 
31
 
! Отговори
koko преди 12 години
Може би вече сте чули за новата социална мрежа Wazzub, аналог на Facebook и Google. За по-малко от два месеца сайтът събра над два милиона потребители(вече са над 4 милиона) и бройката им се увeличава уникално бързо. Чудите се защо? Отговорът е много ***.Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиарди, защото ние използваме техните услуги. Какво общо има това с Wazzub? Общото е, че ние потребителите ще получаваме 50% от парите, които този сайт ще получава чрез реклами. Този проект започва още през 2007 и тази година на 9 април 2012 година ще бъде напълно отворен за потребителите.Досега са вложени над 2 милиона, което не е никак малка сума, което само по себе си говори за сериозността на разработчиците и тяхното желание за успех. Парите ще се плащат всеки месец и техният брой зависи от бройката потребители, които сте привлекли към сайта, по груби сметки се пада по 1 долар на месец за потребител, но това ще се изчислява в края на всеки месец.Т.е. ако вие успеете да убедите 5-*** потребители да се регистрират към Wazzub, вие ще получавате по 5 долара месечно без да правите нищо, а още по-хубавото е, че ако тези 5 ваши потребители също съответно имат по 5-*** ще печелите по $4,000 месечно! Но всичко зависи от самите вас. Побързайте, не изпускайте тази възможност, защото потребители регистрани след 9 април няма да получават абсолютно нищо! Регистрацията не отнема повече от 2 минути, след което ще получите потвърждение на имейла. Вашата покана е: signup.wazzub.info/?lrRef=9fc5b92b
67
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурен съм, че Левскарите много са страдали за загубата и са давили мъката у СИН СИТИ цяля нощ!!!!!
66
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Решението е много просто. Да почнат да им дават по 200 кинта заплата на тия некадърници, а пълна заплата само при победа да видите как ще заприпкат веднага!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65
6
 
33
 
! Отговори
синя лавина преди 12 години
Честно да си кажа, такава помия от страна на фенове на Левски към друг отбор не съм виждал, както свинките в този сайт пишат по адрес на Левски. ама то те само могат да си грухтят. грух-грух.
64
4
 
47
 
! Отговори
поп с кадилак преди 12 години
"Сините" паднаха с 0:1".........Прекрасно !!!
63
6
 
60
 
! Отговори
леWCки преди 12 години
Президент - доносник от ДСТреньор - *** с основно образование.Капитан - гърбав бижутер.Футболисти - куци коне.Фенове - наркозависими *** подуянци.ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
62
2
 
52
 
! Отговори
ЦСКА преди 12 години
Батков завинаги един от нас.Прочетох, че Батков дал 40 000Е на Черноморец да бие ЦСКА.Благодарим ти Батков, че върна Стойчо на Армията.Благодарим и за успешното управление на Левски.Имаш място на алеята на славата на Армията.Ела да си получиш наградата - Чисто нова юбилейна калъфка.
61
21
 
39
 
! Отговори
ЛС преди 12 години
тъпите прасета нещо много се активираха , само че има още мачове... а оня ревльо ТРОЙЧО ли беше къв беше вече н е знам , сега що не излезе и пак да ми реве за некви държавни дерективи??? И САМО ЛЕВСКИ
60
20
 
42
 
! Отговори
varg преди 12 години
от Разград три мача падаха като круши единия на собствен терен,а сега точно се разиграха срещу Левски.Такива циркове е българското първенство,че си е *** *** мила майчина.
59
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гърбавия да го махат,този е всичко друго но не и футболист
58
3
 
49
 
! Отговори
познавач преди 12 години
Като познавач на БГ спорта мога да кажа едно мое наблюдение...Щом един спортен *** се домогне до мафиотски пари и игри, рано или късно той залязва.Разберете,че мафията не се интересува от спорта, а само от пари. Всички БГ отбори докоснали се до мафията...рано или късно залязват....Левски, ЦСКА,Черноморец,Лудогорец....всички са пътници.Когато БГ стане ДЪРЖАВА, когато мафията е притисната до ъгъла....едва тогава ще се появят истински отбори.Далече сме от това време.........с ББ...
57
2
 
72
 
! Отговори
Волен преди 12 години
Левски загуби с едно на мъка, а мъката превърна ефира на националното радио "Дарик" в истинска "синя Ал Джазира". Никога, ама никога в национален ефир никой не си е позволявал такова говеждо държание! Дори по времето на Милко Балев, ЦСКА не е бил бранен по този начин. При безобразната игра на Левски, при 300-та минути без отбелязан гол, талибаните Томислав Русев, Валентин Грънчаров и Стефан Стоянов направиха невиждано шоу за ултрасите на ЦСКА! Да, точно така, феновете на "армейците" се търсеха по форуми, за да призовават всички да слушат "Дарик". Това бегласът на синия амок, на синята глупост!Амокът на тримата тенори беше пълен. Първо един от тях обяви Лудогорец за селяни, после Валентин Грънчаров се разплака: А ние губим! Накрая Томислав Русев се провикна: "Чуйте! Батков - ***"! След попадението на Иван Стоянов, та чак до края на мача тримата така и не разбраха къде се намират. Върхът беше ситуацията, в която Жуниньо изрита без топка съперник, а Грънчаров поиска...фаул в полза на Левски!
56
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
55
3
 
45
 
! Отговори
VALIANT преди 12 години
Генерал Луков, много сте прав - П. Жеков не е взел Златната топка с партийно поръчение. Що се отнася до отбора на Лудогорец, за съжаление мога да кажа, че те бяха една приятна изненада в българското първенство и нищо повече. ЖАЛКО - те танцуваха само един сезон.