Реал Мадрид и Челси попълниха карето

Испанците победиха АПОЕЛ с 5:2, а лондончани надделяха над Бенфика с 2:1
Обновена: 5 апр 2012 14:23 | 4 апр 2012 23:51,
30
Реал Мадрид и  Челси попълниха карето
Раул Мейрелеш ликува след победния си гол. Снимка: Reuters

Реал Мадрид и Челси очаквано станаха вторите два отбора, които се класираха за полуфиналите на Шампионската Лига.

Англичаните спечелиха с 2:1 доста напрегнатия мач срещу Бенфика на "Стамфорд Бридж" и с общ резултата 3:1 отстраниха португалците.

Франк Лампард откри резултата от дузпа в средата на първото полувреме, а още преди почивката Бенфика остана с човек по-малко заради червен картон на Макси Перейра. Въпреки това гостите успяха да изравнят пет минути преди края, но Челси реагира бързо с нов гол на Раул Мейрелеш в 90-та минута.

Доста по-лесно бе на Реал Мадрид, който имаше аванс от 3:0 от първия мач срещу АПОЕЛ в Кипър. Сега на Сантяго Бернабеу двата отбора изнесоха истинско голово шоу и завършиха при резултат 5:2.

Два гола за домакините вкара Кристияно Роналдо, а по един гол добавиха Кака, Ди Мария и Кайехон, като особено попадението на бразилеца бе много красиво. Гостите успяха да вкарат един гол в средата на второто полувреме, а малко преди края вкараха и от дузпа.

Така на полуфиналите предстоят сблъсъци Байерн Мюнхен - Реал Мадрид и Барселона - Челси.

Подробности за Челси - Бенфика четете тук

Подробности за Реал Мадрид - АПОЕЛ четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
13
 
! Отговори
келеша преди 12 години
мюнхенци също гледам много надъхани, явно щото финала на тяхна земя, но освен ако съдията не ги добута дотам са загубени, те са същите дървета..
6
11
 
22
 
! Отговори
келеша преди 12 години
видяхте ли челси какви са злетаци, докараха я на късмет до 1/2 финал, ама само с него са дотука.. дървета.. бенфика заслужаваха повече да продължат, за наполи да не говорим..що за тъпанарски жребий- отбор като милан да отпадне, а да продължат тези лигльовци от челси..
5
6
 
12
 
! Отговори
do5 преди 12 години
Ne da mu schupi kraka,no pone da go faulira!!!! Tova beshe parvata duspa v istoriata,koiato be svirena, dori oshte predi da bade izpalnen kornera-SRAM ZA FUTBOLA!!!!!!! Dano edin den da im se varne tapkano!!!!!
4
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Футболът е пълен с изненади, но Челси и Байерн не са отборите, които могат да се противопоставят тази година на Барселона и Реал Мадрит! а относно дуспите - трябва да чупят крака на Меси ли за да е правилно решението на съдията???
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде го Съра бе?
2
32
 
18
 
! Отговори
123 преди 12 години
Искрено се надявам Челси да натикат надутите каталунци в миша дупка! А ние ги чакаме на Алианц арена на финала. Това е годината на Байерн!
1
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко дузпи дава съдията на Барселона- достатъчно за да продължи.

Спонсорирани публикации