Левски - ЦСКА може да остане без ТВ ефир

Причината - скандал за пари
Обновена: 19 апр 2012 11:08 | 19 апр 2012 11:08, Георги Пешев
13
Левски - ЦСКА може да остане без ТВ ефир
Снимка: Булфото

Вечното дерби между Левски и ЦСКА, което ще се играе на 29 април, може да не бъде излъчвано по БНТ 1. Причината - скандал за пари.

От Националната телевизия дължат значителна сума на Валентин Михов, който чрез S.V. - RSA държи правата за излъчване на "А" група. Това призна самият Михов.

"Направих много компромиси, но сумата, която ми дължат е повече от сериозна. Остават 6 кръга до края на сезона и мисля, че е редно да получа тези пари. БНТ не са виновни за този случай".

"Аз мога да успокоя феновете, че двубоят със сигурност ще се предава по някоя телевизия. Но това може би ще се осъществи в друга телевизия", обясни бившият президент на ПФЛ.

Не е изключено заради въпросните проблеми клубовете от А група да вземат доста по-малка сума от предварително планираното. Почти сигурно някои елитни тимове ще пожелаят БНТ да не излъчва повече мачове от родното първенство.

Още новини за ЦСКА и Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: бнтЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 12 години
боли ме газО нали Ботев Враца- Светкавица че го глеам на живо :D
9
1
 
4
 
! Отговори
ЛЪВскар преди 12 години
Ей бее. Мноо Левскари станаха цскари, заради такива като Йово дървари, сет им отива на село магарето да твари, *** и шапкари, за тея само шамари. Махайте номер десет и на есен, ще пеете друга песен, че ни писна от този левски смешен! // стига сте въртели едни и същи треньори, слагайте един акто "сър-а" за 5 години, заложете на младоците, за да се шлайфат и цепете наред! Толкова ли е сложно...
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай,Гришо !
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
23.09.1977 - В Хасково играят новакът Хасково и ЦСКА.Въпреки разширението,градският стадион в Хасково се оказва малък за близо 40000 зрители.Хората са се покатерили на козирката на стадиона и по дърветата около него.Пистите са препълнени,като зрителите са насядали на около метър-два от игрището.Фитилът се подпалва от няколко решения на съдията Никола Дудин,който не свири дузпа за нарушение срещу Кичеков в назателното поле на ЦСКА и зачита съмнителен гол в полза на армейците. След последния съдийски сигнал публиката нахлува на терена.Съдиите се спасяват с бягство и близо четири часа не могат да бъдат изведени от стадиона.Публиката на домакините потрошава клубния автобус на ЦСКА до такава степен,че той е неизползваем.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми то за да го дават трябва да е след 22:30. Все пак порното посред бял ден е забранено за излъчване в националния ефир.
5
0
 
5
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Едно порногравско предаване по-малко в българския ефир !!!
4
1
 
4
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
Е МНОГО ВАЖНО ЧЕ НЯМА ДА ГО ДАВАТ - БЕЗДАРНИ,АЛКОХОЛИЗИРАНИ ГЕЙОВЕ - ТОВА СА НИ ФУТБОЛИСТИТЕ ДНЕС ...
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Залози, черно тото, продажби ... дрън та прас на говеждите глупости. Куци сте!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А най-добре съвсем да се затвори това първенство. Голяма работа, че нямало да се излъчва, тоя "двубой" е леееко продаден и купен, което, за съжаление, стана практика и междутези два отбора много отдавна. Преди най-малко 5 години, откогато датират първите ми сериозни наблюдения - мой приятел знаеше резултата две седмици преди мача, а сайтът за залагания отказваше да приема залози за резултат 1:0 за ЦСКА - за всичко друго можеше да се заложи, само не и за този резултат.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много важно, че няма да гледаме подуене.