Клубни легенди надъхват ЦСКА преди вечното дерби

Паро Никодимов и Стоян Йорданов държаха реч пред футболистите
Обновена: 25 апр 2012 17:39 | 25 апр 2012 17:39, Красимир Ангелов
12
Клубни легенди надъхват ЦСКА преди вечното дерби
Паро Никодимов надъха футболистите на ЦСКА преди дербито с Левски. Снимка: Архив Булфото

Клубните легенди на ЦСКА Аспарух Никодимов и Стоян Йорданов обядваха заедно с футболистите от представителния отбор на "армейците", след което държаха кратка мотивационна реч.

Наскоро и други две легенди на 31-кратния първенец на страната се срещнаха с настоящия състав.

Димитър Якимов и Петър Жеков също посетиха отбора преди няколко дни по покана на старши-треньора Стойчо Младенов, който иска да превърне тези срещи в традиция, за да има приемственост между различните поколения "армейци".

Както е известно в неделя е вечното дерби на България между Левски и ЦСКА. При евентуална победа "червените" практически ще спечелят титлата, която взеха за последно именно под ръководството на Младенов.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Цесекарите се радваме на победи над велики отбори, като Ливерпул, Байерн или просто силни мачове в Европа. На сините смехурковци победа над ЦСКА е европейски успех. Сините не ви зачитаме, така че няма какво да се каже повече по темата. Всъщност да те попитам дали ти говорят нещо Бате, Тампере, тук Жилина? Имаше и едни от Словения дето като няма сняг ритат топка. Олимпия л ибяха, що ли? Или си мъничък и не се сещаш. Няма какво да ти напомням за ОФИ, за Антверпен, Люцерн и Хонвед.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам какво предимство имат, но в момента на Гейарена са се събрали пълни безхаберници и ще ядат бой до 101 и обратно.
5
5
 
1
 
! Отговори
ЛЕВСКИ-ЦСКА 50:41 преди 11 години
ЛЕВСКИ има огромно и практически незаличимо предимство срещу прекия си съперник ЦСКА. В мачовете помежду им за първенство и различни видове купи ЛЕВСКИ има 13 победи повече. Само за първенство ЛЕВСКИ и ЦСКА са играли един срещу друг досега 127 пъти в А" група. Балансът до този момент - 50 победи за сините, 41 - за червените и 36 ремита. Головата разлика е 187:174 в полза на ЛЕВСКИ!
4
1
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Няма голямо значение, дали ще загубим един мач от сините. Има значение духа на отбора. Ако играят с хъс дори да паднат ще съм доволен. Важна е традицията и любовта към отбора.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е добра идея, на Стойчо Младенов. Играчите да се чустват цесекари, не само професионалисти. Предпочитам играча да играе със сърце за отбора.
2
1
 
3
 
! Отговори
до №3 преди 11 години
За съжаление феновете си живеят със спомени от преди 15-20 години (важи и двата отбора), а на днешните футболисти им и през ........
1
3
 
4
 
! Отговори
Фен преди 11 години
съм на ЦСКА, но онзи ден Дучето сега и тези клубни легенди вече прекаляват! Нека мине мача и след това да коментират! Левски може да ни победи и ще станем за срам!