Сираков: ЦСКА ще е шампион с най-слабия отбор в историята си

"Който приказва повече преди дербито, след това мълчи", добави Наско
Обновена: 26 апр 2012 13:16 | 26 апр 2012 12:17, Георги Пешев
49
Сираков: ЦСКА ще е шампион с най-слабия отбор в историята си
Наско Сираков не пропусна да коментира ЦСКА преди вечното дерби. Снимка: Булфото

Бившият изпълнителен директор на Левски Наско Сираков направи коментар за развитието на първенството в "А" група  и за предстоящото дерби между Левски и ЦСКА.

"Стряскащо и тъпо ще е, ако ЦСКА стане шампион с най-слабия отбор в историята си. Животът ме е научил, че който приказва повече преди дербито, след това мълчи. Надявам се и стискам палци за победа на Левски", заяви "синята" легенда.

Той бе категоричен, че Левски разполага с играчи, които имат класа за победа. По думите му обаче те трябва да играят по коренно различен начин с това, което показват през пролетта.

"Като цяло обаче дербито винаги е непредвидимо, независимо от моментната форма.Евентуална победа на Левски обаче няма да промени нищо. Само феновете ще са щастливи. Те заслужават подобен успех. Ако някой в клуба обаче си мисли, че подобен успех ще направи чудеса - жестоко се лъже. Само да си го помисли и веднага трябва да си спомни за десетките разочарования досега", заяви Сираков.

Относно състоянието на Левски в последно време, той заяви, че причина за него е недалновидната политика, която ръководството води в последните 4 години.

"Клубът бе докаран в това състояние вследствие политиката през последните 4 години. Тя беше грешна. Сега гледаме само резултатите. През последните години бяха привлечени 40 играчи, а сега отново трябва да се прави селекция през лятото".

"Не е наложен нито един юноша. Дори не е пускан да поиграе е така 4-5 мача. Такъв аналог няма в историята. Иначе очаквам обаждане от Тодор Батков. Въпреки закачките, с него сме в добри отношения. Малко ме вълнува Гонзо", допълни Наско.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
20
 
! Отговори
УлтраЦСКА1948 преди 11 години
Знаеш ли кое е СТРЯСКАЩО И ТЪПО Господин Раев?!?! СТРЯСКАЩИ И *** бяха АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ШАМПИОНАТИ от "зората на така наречената демокрация" та до 2000 година поне!!! Когато шампиона на Майка България НЕ СЕ КАЗВАШЕ СлаБия или Уефски а се казваше СИК,ВИС,Евгени Бакърджиев,Владимир Грашнов или Майкъл Чорни!!! СТРЯСКАЩО и ТЪПО Господин Раев е че се биеш в гърдите какъв "голям уефскар" си а ТОЧНО ПО ВРЕМЕТО НА МУТРИЗМА ТИ ОБИКОЛИ ВСИЧКИ МУТРЕНСКИ ОТБОРИ ЗА ДА "ВЪРЖЕШ" ПО ГОЛЯМ "КЕЛЕПИРЕЦ" !!!!!....
18
0
 
10
 
! Отговори
ЦСКА над всички преди 11 години
Наско, много си се сбръчкал и такъв потен къде си тръгнал да говориш. Ще вземеш да се споминеш за едното нищо. Гледай си в собствената паничка и не бери грижа за ЦСКА. Така и така тая година Европа няма да видите, така че мирувай и ближи рани.
17
1
 
7
 
! Отговори
chris cornell преди 11 години
Наско е малко потен май??! Може само така да ми се струва...САМО ЛОКО ПЛОВДИВ!
16
2
 
16
 
! Отговори
Интелектуалец преди 11 години
Стряскащо и тъпо е, че Левски с най-силния си отбор няма да влезе в тройката :)
15
0
 
25
 
! Отговори
SS преди 11 години
Това е един от малкото българи с четири имена Наско Сираков *** ***!!!!
14
1
 
25
 
! Отговори
леWCки преди 11 години
"Стряскащо и тъпо ще е, ако ЦСКА стане шампион с най-слабия отбор в историята си."Стряскащо и тъпо беше когато леWCки бяха 16т. назад и играха в Европа на чуждо място. Стряскащо, наистина, БАТЕ
13
0
 
11
 
! Отговори
лефскарче преди 11 години
Насю се мисли за най-големия експерт по футбол. то не бяха хвалби, то не бяха мнения и критики в разни сайтове. Хората още помнят как си сваляше гащите и си показваше задните части на тая публика, която той сега поучава. Бил постигнал някакви огромни успехи?! Е аз не се сещам за такива .Похарчиха маса пари с "есперта" от Хасково, но само защото имаше кой да им ги дава. Надявам се скоро да го върнат в левски, за да убеди и той че не става и да спре да плямпа. по-добре да си ходи на лов и покер
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Луд умора няма, само се поти:)
11
0
 
21
 
! Отговори
Сахаров преди 11 години
Като го гледам, как се е запотил Наско, нищо чудно да е бил на някоя танцова забава с Перуката :D
10
1
 
13
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Най-слабия отбор, ама най-силната поддръжка извън терена (включително и от Наско)...
9
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До 3 - ми той си е дърт ***!
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦСКА Е ШАМПИООООН ,а ЗА УЕФСКИ тит ОТ СЛООООНННН! СИНИТЕ СА ГОВЕДААА ,ШАМПИОН Е ЦСКА!
7
0
 
9
 
! Отговори
Реалист 2 преди 11 години
.... Така че изобщо НЕ виждам за какво дерби ми говорите?!? Ще се посъберат повечко *** и чат пат някои свестен фен на Левски или ЦСКА ако е хубаво времето разбира се и това ще да е! И незнам някой още заблуждава ли се че мачовете в нашата мила родна страна НЕ ЗАВИСЯТ от КОЕФИЦИЕНТИТЕ по букмейкърските къщи?!?! Всичко се води от коефициенти в това може да сте сигурни! Ще видите лятото отборите ни каква ТРАГИКОМЕДИЯ ще бъдат в Европа... не стига че са СЛАБИ а разчитат и на "ВЪНШНИ ФАКТОРИ"!
6
1
 
15
 
! Отговори
те това е преди 11 години
Дерби беше когато бях на 15-18 години 1977-1980 ,нац.стадион беше препалнен 60 000 седящи и 10 000 правостоящи.....
5
0
 
19
 
! Отговори
ароматизатор преди 11 години
*** снимката сте избрали. Защо трябва да е толкова потен за статията? Метафората направо ми убягва
4
3
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Какво ми говорите за "МЕГА ДЕРБИТО"?!?! Какво дерби?!?! Какви пет лева?!?! Дерби няма сигурно от поне едно 20-30 години! Има големи приказки.... някакви *** дето се млатят помежду си и трошат наляво надясно из София.... и някакви 22-*** "книжни тигри" ама на хартия и по дансинга на СЪН СИТИ,който след мач сигурно се напиват заедно и задирят манекенките заедно!!! Кво дерби хора?!?... То да хванеш някой мач от пета английска дивизия ще да е ПО-ДЕРБИ отколкото нашите хвалипръцковци тук...!!!!
3
0
 
20
 
! Отговори
V Marinov преди 11 години
Наско оспорва титлата на Веселин в промишленото потене...
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
въх, много медийни изяви напоследък. да вземе, да се скрие, че е противен
1
0
 
31
 
! Отговори
4efo преди 11 години
Мощно е запотил мишницата хах