Топчо: Голям кеф е да биеш ЦСКА

Бившият капитан на Левски разкри какви са му очакванията от предстоящото вечно дерби
Обновена: 27 апр 2012 11:49 | 27 апр 2012 11:48, Георги Пешев
14
Топчо: Голям кеф е да биеш ЦСКА
Топузаков призна, че може повече да не играе футбол. Снимка: Булфото

Бившият капитан на Левски Елин Топузаков разкри какви са му очакванията от предстоящото вечно дерби.

"В този мач, клиширано казано, фаворит няма, формата не играе значение. Излизаш и се раздаваш на 100 процента, и просто побеждаваш. Нека всички знаят, че за фенове, а и за футболисти, казано на жаргон, е голям кеф да биеш ЦСКА", заяви Топко и продължи:

"Така че при победа в неделя до голяма степен футболистите ще се реабилитират за слабото си представяне дотук. Очакванията винаги могат да бъдат само за победа. Този мач е по-специален".

Защитникът призна, че сезонът на "сините" е слаб, но сподели, че една победа обаче може да преобърне поне настроението на феновете.

"Отборът е длъжен да я постигне. Това ще бъде един светъл лъч сред цялата тъмнина в представянето дотук".

Бившият национал призна, че на практика е приключил с футболната си кариера.

"Вече 10 месеца не се състезавам професионално. До зимата си търсех отбор, след това спрях. Иска ми се да играя още 1-2 години, чувствам се във форма, но реалността е друга.

Едва ли след като за толкова време не пристигна оферта, сега ще се появи солидно предложение от голям отбор. По-вероятно е да съм изиграл последния си мач. А иначе винаги съм казвал, че искам да остана във футбола".

Топузаков призна, че свята да изкара треньорски курсове и да се занимава отново с футбол.

"По принцип винаги съм готов да работя в Левски под каквато и да е форма. Но няма как да се поканя самичък. На този етап никой не е разговарял с мен по този въпрос", завърши защитникът.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da go nabutam na jenati , tapo ***
9
1
 
0
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 11 години
Блиц новини:Преди половин час край мерата в Подуене е забелязано стадо телета, подкарвано от пастир с гега в посока София. Телетата били дамгосани със странни сини емблеми по задните части и ревяли тъжно, като че ги карат в кланицата, както съобщават сащисани очевидци. Пастирът, човек с мек тракийски акцент и загърнат в син ямурлук въпреки горещината в софийското поле, не искал да отговаря на случайни минувачи и само тръскал глава на задаваните въпроси къде е подкарал стадото. На минувачите направило впечатление, че пастиря води стадото в много странен порядък-4 телета отпред, 4 по средата, и 2 отзад, като едно теле вървяло редом с водача и чинно си записвало нещо в тефтерче, кривейки копитца смешно...Според запознати стадото било на щат към столична община и имало за цел да опасе на тревата на нац. стадион, където растителността била доста буйна след дъждовете.
8
4
 
1
 
! Отговори
Дедо преди 11 години
А още по-голям кеф е да се наденеш на ЦСКА, нали Педи!?
7
1
 
4
 
! Отговори
Запалянко преди 11 години
А като паднем от ЦСКА какво ще правим (вече на 3 пъти това поред се случва) - ще мълчим като бълха в ***? Няма какво да се надъхват играчите: скачате на ЦСКА, хапете, биете се и побеждавате?! Това е мач като мач, минава и отминава! Дано поне след мача Мустакатият Комсомолец си замълчи! Само че тогава той ще притича до централата на Иван Асен II и ще се разплаче: Боби, спасявай ни,братко, загинахме! Отнемайте лиценза на Армията! И Перуката ще се разтича, дай Боже за последна година !!!
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прасета съм виждал в Подуене. Такива с 4 крака и двукраки ( преобладават).Сините имат привърженици заради откраднатото име на Апостола.Единствения европейски успех на Подуене е срещу ЦСКА.Този мач е протоколен за цесекарите. За сините е специален, но не за ЦСКА.
5
4
 
13
 
! Отговори
Геренбахче преди 11 години
Тъпчо Пумака: Гот е да биеш ЦСКА с гол *** по оная работа.
4
6
 
5
 
! Отговори
1123 преди 11 години
Я се скрий бе таласъм
3
8
 
14
 
! Отговори
187 преди 11 години
а още по - голям е да биеш ливърпул, примерно, но ти няма как да го знаеш, нали ***?
2
6
 
19
 
! Отговори
George1 преди 11 години
Най добре жена му да говори за ЦСКА,тя познава играчите интимно.А тоя *** да се скрие,никога не е бил добър футболист.
1
3
 
12
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Голям кеф е да биеш Барса, Елине. С ЦСКА Б(ор)атков се е разбрал кой да бие още в началото на сезона.