Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион

"Не искам да се занимавам с отбор, който печелеше титлите си с директива"
4 май 2012 20:52,
31
Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион
Тодор Батков. Снимка: Булфото

Собственикът на българския вицешампион Левски Тодор Батков заяви, че този сезон директива няма, но пък сподели, че такава е имало цели 45 години по време на социализма.

Мустакатият адвокат изрази увереността си, че през този сезон лидерът в "А" група ЦСКА няма да триумфира с шампионската титла на страната.

"Директива няма. Директива имаше преди 45 години, когато един отбор стана 27 или 28 пъти шампион. От тях десет път поред. Няма какво да се занимавам с ЦСКА, няма да станат шампиони", отсече в типичния си стил Тодор Батков, който поднесе цветя на паметника на Георги Аспарухов. Днес Гунди щеше да навърши 69 години.

Батков добави, че треньорът на Левски Ясен Петров му се е обадил веднага след дербито и му е заявил: "Посвещавам тази победа на Вас и искам поне отчасти да Ви се извиня за загубата, която допуснахме на Герена от ЦСКА".

"Винаги съм го харесвал. Ясен Петров показа, че е мъжкар за разлика от други, които искаха да си тръгнат още след мача с Локомотив Пловдив и напуснаха след мача с Миньор Перник", продължи Батков.

"Не смятам да отговарям на дебелашките шеги преди мача с Локомотив Пловдив, които идват от хора станали такива в Левски", завърши адвокатът, визирайки наставника на "смърфовете" Емо Велев, който е на менние, че Левски трябва "да си почине" от участие в евротурнирите.

Още родни футболни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
23
 
! Отговори
Не съм фен на Левски преди 11 години
Ще ти се - нали? Заради твойте *** изказвания мразят отбора Левски, а футболистите не го заслужават!
8
1
 
28
 
! Отговори
дедо поп преди 11 години
Честно, ако съм привърженик на отбора "Левски" , ще ме е срам, че този *** е така наречен негов собственик. Голям резил за този стар и утвърден български футболен клуб.
7
2
 
17
 
! Отговори
Y преди 11 години
еБатков да си гледа работата!
6
1
 
10
 
! Отговори
gost преди 11 години
a другото е о6те по сигорно левски са6то няма да е 6анпион да не би батков да заслужава с тази игра левски да е 6анпион и да представя отбора в еврропа
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еййййй богу!Мгого е ***!
4
5
 
31
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 11 години
Нужна беше една жалка победа с 1:0, та подуенския бае *** да се покаже като съсел от шахтата, да отвори широко клозета, намиращ се под мустаците му-сталинки и да избълва нечистотии във вид на думи...О, гнусота и неприличие най-велико! Как се не отвориха недрата земни, та да глътнат юрода с доноснически пагони?! Явно е, че подобно на Прокруст (останал след *** си да виси във въздуха, щото ни море го искало, ни земя) и нашия БКП-ейски *** Тара е нежелан от ни една природна стихия, и ние сме наказани да го търпим единствени.
3
3
 
18
 
! Отговори
53 годишен фен преди 11 години
Само ЛЕВСКИ.....ама оня Левски дето като ходих на мач с татко крещях от радост.....
2
0
 
18
 
! Отговори
Алеко преди 11 години
А гюлчетата са с розово масло продаде.........а маскара с маскара такава
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След това изказване аз съм сигурен - ЦСКА ще стане шампион! Тоя мустакатия *** никога не познава освен ако не знае някой "неща от кухнята на БФС"! Ако плешивеца е решил да не сме шампиони ще е така! Ако трябва дори всеки мач ще бъде свирен от Николай Йорданов!