Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион

"Не искам да се занимавам с отбор, който печелеше титлите си с директива"
4 май 2012 20:52,
31
Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион
Тодор Батков. Снимка: Булфото

Собственикът на българския вицешампион Левски Тодор Батков заяви, че този сезон директива няма, но пък сподели, че такава е имало цели 45 години по време на социализма.

Мустакатият адвокат изрази увереността си, че през този сезон лидерът в "А" група ЦСКА няма да триумфира с шампионската титла на страната.

"Директива няма. Директива имаше преди 45 години, когато един отбор стана 27 или 28 пъти шампион. От тях десет път поред. Няма какво да се занимавам с ЦСКА, няма да станат шампиони", отсече в типичния си стил Тодор Батков, който поднесе цветя на паметника на Георги Аспарухов. Днес Гунди щеше да навърши 69 години.

Батков добави, че треньорът на Левски Ясен Петров му се е обадил веднага след дербито и му е заявил: "Посвещавам тази победа на Вас и искам поне отчасти да Ви се извиня за загубата, която допуснахме на Герена от ЦСКА".

"Винаги съм го харесвал. Ясен Петров показа, че е мъжкар за разлика от други, които искаха да си тръгнат още след мача с Локомотив Пловдив и напуснаха след мача с Миньор Перник", продължи Батков.

"Не смятам да отговарям на дебелашките шеги преди мача с Локомотив Пловдив, които идват от хора станали такива в Левски", завърши адвокатът, визирайки наставника на "смърфовете" Емо Велев, който е на менние, че Левски трябва "да си почине" от участие в евротурнирите.

Още родни футболни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
jasnovidec преди 11 години
4ERNO TOTO razberete hora, maimyni, ovce, LYDOGOREC eeeeeeeee SHAMPION na 2012g.tova e istinata pylna MAFIja V BYLGARIJA
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
заради такива като Перуката,Бай *** и Гърнето няма да имаме футбол
27
1
 
4
 
! Отговори
Ей,Богу преди 11 години
Борате,ставаш смешен,ама много смешен...така че си пий редовно хапчетата и спирай алкохола
26
0
 
2
 
! Отговори
bawareca преди 11 години
AKO SI SPOMNYATE BATKOV KAZVASE CE BATE BORISOV NYAMA KAK DA NI SPRE,4E JILINA NE SA OTBOR NA NASETO NIVO I DEBRECEN SA6TO BESE LESEN ZA BATETO......I O6TE MNG GLUPOSTI KAZVA "ADVOKATA" TOA NE E NIKAKIV ADVOKAT,,,TOA E PIANICA I NI6TO POVE4E,,,,TOA ""4ovek"E SRAM ZA FUTBOLA....CSKA 6TE6E DA GI MINE TEZI OTBORI BEZ PROBLEMI..PRAV E GOSPODINA OT DOLU 4E ZA LEVSKI PRAVAT KAKVO LI NE ZA DA IGRAYAT VAV EVROPA..KAKVOTO I DA PRAVITE NEMA DA STANE TE VINAGI 6TE OTPADAT 6TOTO TAM NEMA TEHNI HORA.....
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха ха ха ха, бе забавен е. Напълно в духа на наглия комунистически служител.
24
1
 
6
 
! Отговори
Георги Иванов преди 11 години
Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион=,,Но ако стане,господин Батков-по добре не се занимавайте с футбол,защото мисля че не го разбирате този спорт и сте в тежест на отбора си
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...каза комсомолския секретар на район Витоша... СТИГА СТЕ ПЕТНЕЛИ ИМЕТО НА АПОСТОЛА БЕ, ***!!!
22
3
 
1
 
! Отговори
Левски пак би ЦСКА преди 11 години
Нищо ново не се случи, Левски пак би ЦСКА. Както се вижда от коментарите по-долу това се случи за 51-ви път в А футболна група.
21
4
 
4
 
! Отговори
ЛЕВСКИ-ЦСКА 52:42 преди 11 години
ЛЕВСКИ има огромно и практически незаличимо предимство срещу прекия си съперник ЦСКА. В мачовете помежду им за първенство и различни видове купи ЛЕВСКИ има 17 победи повече. Само за първенство ЛЕВСКИ и ЦСКА са играли един срещу друг досега 130 пъти в А" група. Балансът до този момент - 52 победи за сините, 42 - за червените и 36 ремита. Головата разлика е 188:175 в полза на ЛЕВСКИ!
20
6
 
3
 
! Отговори
Галеник на БКП преди 11 години
ЦСКА е единственият отбор - галеник на комунистическа държава, който не е спечелил европейска купа.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скивате ли какво става? Всичко се е впрегнало да осигури на Левски участие в Лига Европа. Сега Локо Пловдив "стяга бойкот" на финала за купата. Та да я вземе Лудогорец, защото ако Локото спечели купата, четвъртото място няма да стигне на левскарите да се класират за Европа. Зато като Миньор измислиха бойкот на съдията, че иначе няма как да си оправдаят падането. Язък за феновете на Локо, от чужбина хората се интересуват от финала и искат да го гледат, а тия стягат *** номера. Не заслужават
18
4
 
3
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Дъглас Адамс 12, само ***-*** може да разсъждава че на Левски са давали първенства! Все едно да казващ че твоите баща и дядо не са биле надзиратели в концлагерите, а врагове на народа.
17
2
 
4
 
! Отговори
Legion преди 11 години
Не спирате да губите по цялата земя, разликата в титлите ни е значителна, децата даже смеят се на вашата съдба, сектор "Б" усеща ли това
16
0
 
24
 
! Отговори
bate преди 11 години
Тово мустакато *** много ме дразни!
15
2
 
20
 
! Отговори
чунчо преди 11 години
Откакто тоя е президент на Левски, намразих отбора. Каквото и да е изръсил пред медиите досега никога нищо не е познал. Не знам защо, но винаги като го видя по телевизията пред мен изплува образа на бай ***. Абсолютен ***. *** е като *** на слона.
14
5
 
26
 
! Отговори
кривия преди 11 години
За огромно съжаление на Батков,ЦСКА ще е шампион,а ЛЕВСКИ няма да играе в лига ЕВРОПА!!!
13
0
 
6
 
! Отговори
минЧо преди 11 години
Батков - "ловеца" ;-) който не го е гледал все още ето го на : youtube/watch?v=eeOv4y6DQ9M
12
0
 
4
 
! Отговори
666 преди 11 години
Какъв футбол какви 5лева?Това нещо в BG го няма от години,от колко години насам цска и левски са начело на А група всички мачове се уреждат в полза на тези две отборчета.Какво развитие на футбола очаквате от това???
11
5
 
20
 
! Отговори
дьглас адамс преди 11 години
Батков -като ти е толкова скьпо миналото, защо не се вьрнеш да си садиш картофите- *** мизерен!-Май някак странно всички забравиха, как Милко Балев печелеше титлите на ЛЕВСКИ ,докато ЦСКА плющеше разни европейски колоси -защото ние БЬЛГАРИТЕ се равняваме по по-силните ,а не да си избиваме помашките комплекси по по-слабите, и да се самозальгваме.Армейския ни отбор го има в историята на всеки един клуб в ЕВРОПА, така и ще си останат -символ на Бьлгарщината и на славната ни армия
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБЕ *** ЯВНО ЧОРНИ ТИ Е ПУСНАЛ ПАРИ ДА КУПИШ СЪДИИТЕ! ЗА ТУЙ ЛИ ХОДИ ДО ИЗРАЕЛ?АМА КОЛКО И ПАРИ ДА ТИ Е ДАЛ НЯМА КАК ДА СТАНЕТЕ ШАМПИОНИ! ПРОСТО ФИЛМА Е МНОГО ФАНТАСТИЧЕН!!!dnes.bg/lib/ibgws/ibgwsments/validate/code.php