"Титан" застана зад Михайлов в спора му със Стоичков

Нападките на Христо ми се струват неуместни, заяви Димитър Борисов
Обновена: 8 май 2012 12:33 | 8 май 2012 12:30, Георги Пешев
14
"Титан" застана зад Михайлов в спора му със Стоичков
Снимка: Булфото

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че не подкрепя треньора на Литекс Христо Стоичков във "войната" му срещу президента на БФС Борислав Михайлов.

"В момента нападките на Христо Стоичков срещу Борислав Михайлов ми се струват неуместни. Не мога да коментирам подробно, тъй като имам други ангажименти и съм далеч от темата", заяви Борисов пред "7 дни спорт".

В същото време се разбра, че български халф, играещ в Азербайджан, е в списъка на Стойчо Младенов за лятната селекция на ЦСКА.

Става дума за 22-годишният офанзивен полузащитник на Симург - Даниел Генов, който играе там под наем от местния гранд Интер Баку.

Договорът на Генов с Интер изтича на 30-ти юни и ако не му бъде предложен нов договор, той става свободен агент.

Този футболист започва кариерата си в школата на ЦСКА, но след това преминава през юношите на Септември и Славия.

По-късно играе за Ком-Миньор Берковица, преди да отиде в Азербайджан. Генов играе като втори нападател или десен външен халф. През този сезон е вкарал 1 гол в 24 мача за Симург.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Def преди 11 години
Тони, нали правиш разлика м/у рекламно лице и истинска мутра. И теб могат да те снимат за рекламно лице на кисело мляко, това не значи че си собственик на мандра. За президент на БФС трябва да е успял човек в сферата на бизнеса. Трябва да се промени изцяло концепцията, а не да се кара по инерцията оставена от комунистическият зет Иван Славков. Тия в момента нищо не правя, просто още използват и без това сбърканото ръководене и функциониране на БФС.
8
4
 
3
 
! Отговори
ЦСКАР преди 11 години
Как ще са уместни нали полегна на говедата а Ицо и Коко Динев ги опънаха ***.
7
2
 
6
 
! Отговори
Bai Hoi преди 11 години
Tozi pak e bil piqn kato e daval intervu!!!!
6
2
 
11
 
! Отговори
Def преди 11 години
Вън Перуката от БФС!!! Вън всички мутри от бг. футбола. Привърженик съм на ЦСКА, но не съм съгласен с Борисов, съчувствам и на опонентите от Герена за измисленяка Тара, дето им е..а мамата. Съчувствам и на привържениците на Ботев Пд за Митьо селския, на Беласица за Коце Маца и т.н. Футболът ни е на дъното и на клубно ниво и националният.
5
6
 
4
 
! Отговори
DO 5 преди 11 години
Tova 4e e legenda ne ozna4ava 4e vinagi e prav !
4
2
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Tozi si betonira licenza i shampionskata titla,a Domusciev iska plan
3
3
 
9
 
! Отговори
Фен на ЦСКА преди 11 години
Защо лижеш *** на Михайлов! Стоичков е легенда!!!!!!!!!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 1 - ти страдаш, ама тия дето са заложили на сигурно им е супер - що трябва да си трошат далаваерата щото на теб ти се гледал истински мач
1
3
 
8
 
! Отговори
Запалянко преди 11 години
Разбирам, че Борисов е роден в града на винкелите и че е шеф на боклучийска фирма, но да вземе да пита къде е играл Стоичков преди да стане централен нападател на Барселона, пък и дали случайно сегашният треньор на нац.отбор по футбол не е бивш футболист на ЦСКА, преди да играе в известни испански отбори. Да си припомним на г-н Б., че преди няколко години "резнаха" главата на армейците, завършили на цели 16 точки пред Левски, за да втъркат отбора на Мустакатия Комсомолец. Ако все пак и това не знае, да си припомни мача Левски-ЦСКА, когато Коко Йорданов отново отряза чорбата , неотсъждайки 2 дузпи за червените, от които еданта не 100, а 200%-ова! Вярно, сега Н.Йорданов почива, но закла Армията и затова К.Костадинов го остави на пейката: свършил си е задачата, полага му се почивка! Същите тези съдии в цели 3 мача порязаха Литекс с по 3 точки, за да може Левски да се изкачи на 3- място. Затова скача Стоичков, а учудввщо защо Борисов застава зад палача на ЦСКА, Литекс, Локо Пд и всички други отбори, които пречат на милинерите на Домусчиев и тъмноситните. Може би някаква неадекватност е причина за това?!