Миньор зашлеви жесток шамар на ЦСКА в Перник

"Чуковете" победиха с 2:0 и спряха "армейците" по пътя им към титлата
12 май 2012 19:03, Красимир Ангелов
188
Миньор зашлеви жесток шамар на ЦСКА в Перник
Миньор спря победния ход на ЦСКА. Снимка: Булфото

ЦСКА тотално се издъни при гостуването си на Миньор Перник и доста сензационно загуби мача с 0:2.

Двата тима се изправиха на Стадиона на Мира в Перник, а "чуковете" стигнаха до успеха след попадения на Борислав Стойчев в 52-ата минута и Ванчо Траянов в 82-ата минута.

След този резултат практически "червените" изпуснаха перфектна възможност да се доближат на косъм до титлата.

Разликата между ЦСКА и Лудогорец в момента е едва две точки. "Червените" остават лидери в класирането с 66 точки в актива си.

Миньор пък е на 9-ата позиция с 34 точки. Жуниор Мораеш можеше да върне интригата в мача, но пропусна дузпа в 78-ата минута.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
6
 
5
 
! Отговори
kzl преди 11 години
До ТомасА Черноморец къде ги забрави бе ***, няма да сте в Европа и цяло лято всички ще ви се подиграват докато чакат съперниците си , а вие ще си бъркате в носа, приеми го отсега :D
73
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бъди Българин, убий цесекар!И децата му, и децата му също!
72
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dva vinkela za chorbata!!!
71
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миньор си оправи положението, а ЦСКА есрам и позор за българския футбол. Уж е първи а се дави в кърви, защо?
70
3
 
6
 
! Отговори
Томас преди 11 години
Тия дето се притесняват за Левски 29 кръг Видима-Раковски - "Левски" (София)30 кръг "Левски" - Светкавица (Търговище)6 точки - 30 кръг - литекс играят с локомотив пловдив - който и да спечели е добре за Левски - и х да е.29 кръг - цска - литекс - пак същата работа. Локо пловдив - раковски - и в двата двубоя може да има изненади - и накрая Левски да си е трети.
69
0
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Пред НДК тези дни играят едни момчета (някаква аматиорска лига). Гледам ги вече 2 дни и мога ди ви уверя, че в момента това май е единствения истински футбол в България. Отидете и ги подкрепете.
68
2
 
8
 
! Отговори
виновен преди 11 години
Въртят се милиони , черно тото , задкулисни игри съмнявам се мача да е решен на терена , честито на спечелилите, Батков каза в едно интервю че ЦСКА няма да ешампион??!!!
67
3
 
8
 
! Отговори
Домусчиев преди 11 години
С прасета се справяме идеално
66
12
 
14
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидиот преди 11 години
ЦСКА е сертифициран *** ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като ***. За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.
65
3
 
3
 
! Отговори
WHy CARES? преди 11 години
NA KOI MU PUKA ZA TEZ PALQCI--- WHy CARES?
64
2
 
4
 
! Отговори
DUCHE SMRYDLIVO преди 11 години
KOi OPYRDQ NA TOER BORISOVATA GRADINA--- SYRCA TURSKI- SYRCA IZGNILI S KARDIOTROFIQ-- DUCHETO SE NASRA!
63
2
 
12
 
! Отговори
винкел преди 11 години
Ами с късмета до тук ! Карачанаков с два три шансьорски гола от халите създаде илюзията , че Тройчо е някакъв треньор , е не е !!! Това се знае отдавна , знае се кой посрами националния отбор с някакви си 6-тици и прочее ... Но като всеки откровен *** Тройчо *** за някакви дузпи , а днешната за чорбата защо я премълча бе *** ньеден , като изобщо дузпа нямаше ???? А прасчо Тройчо -аграрник ????
62
5
 
0
 
! Отговори
cska-tURCI преди 11 години
pernik=*** CSKA-tURCi s CHALMI kato pakistancite v LONDON--- smyrdi na izpragnenieto KOCE MACA i NEDORAZUMENIETO NAREKLO SEBE SI- DUCHE-- OPYRDQLo BORSOVATA GRADINA v SOFETO A SEGA MI QGTE ........
61
5
 
4
 
! Отговори
го0о преди 11 години
- Галеник - ще ми отговориш ли? Защо Лефски е единствения Източно европейски гранд без полуфинал във Европейски футболен турнир.Дори и Славия има през 1966г....
60
8
 
4
 
! Отговори
Nikola преди 11 години
Всичко е наредено в нашата жалка държава. Лудогорец явно бая са платили и на съдии и на ЦСКА!!! Това е очевадно! И защо трябва все да е така не знам.
59
6
 
0
 
! Отговори
cska-turci преди 11 години
*** sreshtu- TURCI-- golemo derbi e bili galko che go ispusnah- brqh gqurska rabota
58
3
 
8
 
! Отговори
1948 преди 11 години
Фен съм на ЦСКА от както се помня. Стойчо за мен е провален тренер и много силно се надявам да не станем за смях в Европа. Днес играхме прилично, но с тази си игра сме много, много далеч от това, което показа Левски преди 5 години, например. Дано вземем добро попълнения, понеже Мораеш едва ли ще задържим и постигнем нещо, ако не в ШЛ, то поне за купата на УЕФА. Пак казвам, на този тренер аз вяра нямам никаква, за съжаление. Прекалено много глупости изговори напоследък.
57
2
 
5
 
! Отговори
go0o преди 11 години
Цървена Звезда и Партизан печелили са?,Локомотив Москва и Спартак взимали ли са?За сметка на това Лефски е единствения гранд от Източна Европа които няма полуфинал във Европа на какъвто и да било турнир. ФАКТТТТ
56
5
 
6
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 11 години
КОГАТО МАГАРЕТО СТАНЕ МОТОР, ТОГАВА И ЦСКА ЩЕ СТАНЕ ОТБОР.
55
3
 
6
 
! Отговори
Галеник на БКП преди 11 години
ЦСКА е единственият отбор - галеник на комунистическа държава, който не е спечелил европейска купа.