Казийски готов за бойкот като Бербо

Звездата на световния волейбол обмисля да се откаже от националния тим
Обновена: 15 май 2012 13:38 | 15 май 2012 12:02, Георги Пешев
100
Казийски готов за бойкот като Бербо
Снимка: Булфото

Звездата на световния волейбол Матей Казийски обмисля да последва пътя на Димитър Бербатов, като откаже националния тим. Терзанията му са заради отстраняването на клубния му треньор в Тренто Радостин Стойчев.

"Ще си помисля дали да продължавам да играя за България и ще взема някакво решение", заяви той, като си даде срок до утре.

Капитанът Владимир Николов веднага реагира, че не приема нито смяната на Казийски в мача с немците, нито евентуално негово оттегляне от първия ни тим.

"Няма да го разбера, ако вземе решение да се откаже. Ако Матей реши да наказва федерацията, Данчо Лазаров или който и да е по някакъв начин, той няма да накаже Лазаров, а ще накаже първо съотборниците си".

"Той ще накаже целия български народ, който пълни залата и скандира неговото име", коментира капитанът.

В момента националите са пуснати в почивка и се събират в сряда на първа тренировка с новия стар селекционер Силвано Пранди.

Професора замина за Италия да урежда лични дела. Докато той обясняваше как не е обиден от факта, че вече веднъж е бил изгонен от национала, публиката на финала Германия - Италия скандираше без прекъсване "Радо, Радо".

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
6
 
2
 
! Отговори
одензе преди 11 години
митьо е мн.по-голям от казийски...
63
1
 
3
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Хората във федерацията нямат право да вземат решения като фенове.Ако искаме бъдещи успехи ние феновете трябва да приемем решенията на волейболните ръководители и да подкрепим отбора.
62
1
 
10
 
! Отговори
НЕкоректно заглавие преди 11 години
Според мен заглавието е некоректно - Матей явно има предвид, че е простотия в средата на сезона - 2 месеца предиОлимпиадата да се сменя треньора. Не е казал, че обмисля да се махне защото са махнали Радо - според мен проблемът е кога е направено това! Освен това хората са казали - На сила хубост не става! Ако не иска да играе по-добре да се откаже
61
12
 
5
 
! Отговори
брей преди 11 години
Съжалявам, но така ли не разбрахте, че не играете за треньорите, а за БЪЛГАРИЯ...не сте там за да въртите женски интрижки, а за да представяте националният ни ***...
60
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО-61 Щом е толкова велик тренер,защо държа в игра 15мин.Пенчев този умрял х.. това е играч без мисъл ,без хъз,без нерв ,без порив,без опит и според статистиката ,заради него отбора загуби цели седем точки,през това време на скамейката държа Тошко Алексиев и Матей Казийски ,това го вида цяла България и затова загубихме срещата и затова го смениха ,защото в този важен момент, както ни вървеше играта и ги бяхме нагънали той с това си решение провали всичко,такава грешка велик треньор не прави!!!
59
2
 
14
 
! Отговори
valeri преди 11 години
Според мен Казийски трябва да се откаже защото ще бъде жестоко оплют за всяка грешка която направи отбора. Той е доказал се спортист и му желая успех каквото и решение да вземе.
58
0
 
3
 
! Отговори
eva преди 11 години
to4no taka e,sasipva se o6te edin hubav sport,no kakto se kazva jiveem ne kade da e a v BULGARIA.S takiva deto upravliavat sporta 6te sme gola-voda.
57
0
 
18
 
! Отговори
иво преди 11 години
Разбрахте ли г-н Л.Ганев и г-н Д.Лазаров какво направихте;Тези , които са за М.Казийски-да застанат от тази странаТези , които са за В.Николов-да застанат от другата.Да ви...... в РЪКОВОДИТЕЛИТЕ.Жалко за нас , публиката.
56
1
 
22
 
! Отговори
... преди 11 години
Аз просто искам да кажа, че ми е ужасно мъчно. Край с волейбола, край с момчетата, край с играта, край с феновете. Мафията във вол-та федерация унищожи всичко начело с оня *** лазаров. Радо, Радо сам си знаеше какво е да се занимаваш с българи...
55
0
 
4
 
! Отговори
eva преди 11 години
ma za6to da vi nakazva be Vlado ,za6toto vi e strah 4e hepten ni6to niama da napravite ako vi ostavi ,nali vidiahme kakva igra napravihte kato go izkarvaha niakolko pati,da sedi i da igrae zaradi vas li.Mnogo vi se radvahme za vsi4ki ma4ove ma nemoje ot edno padane da zapo4vate da se pliuete po mejdu si ,triabva6e da darjite na treniora si a ne da govori6 sre6tu nego,vse pak dosta e napravil za vas,predi kato be6e italianeca trenior koi vi znae6e,vodiha li vi na sastezania do kade stignahte
54
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Извинявай, но сигурно не си отишъл в залата , защото си мислил , че ще паднеме от Германия? Защо да не загубиме и от Франция или Египет?Просто федерацията направи ужасен гаф.И за да покрият , знаете кои , извадиха 500 хил. и платиха.Да не си ги извадиха от собственият си джоб?Това са бюджетни пари.Та има над 11% безработни,а младите? А хората на минимални заплати ,а пенсионерите?Някой ще прави стадион , друг ще пръсне милион за???А, ние сме най бедната държава в Европа.Ами вади ги от
53
0
 
25
 
! Отговори
До 59 преди 11 години
Не се прави на велик. Той е велик. Проблема, е че такива като тебе не могат да го разберат. Аз не плюя играча Л. Ганев, той е легенда, беше велик играч и водач. Аз плюя спортния деятел Л.Ганев. Няма нищо морално останало от големия Лупо както го наричаха в Италия
52
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помислете малко с главите си,Радо стойчев се прави на велик и не търпи възражения и началници ,той сигурно е още в пубертета щом не знае,че само господ няма началници а колкото до мача с Германия вината я носи лично той ,заради просташките смени в третия гейм,това беше слаба стратегия и да не би някой от федерацията да му е наредил и стига сте плювали против Любо Ганев тои беше БОГ и страшилище за нашите противници,спомнете си като застанеше са сервиза правеше по пет аса наведнъж!!!
51
0
 
15
 
! Отговори
Ирен преди 11 години
Ако някой иска да се включи в петицията: "Ние искаме оставката на членовете на управителния съвет на БФВ!", може да го направи на адрес:peticiq/down_bfv
50
0
 
18
 
! Отговори
До 56 преди 11 години
Благодаря. Скоро време в тази зала ще играят само Инж. Д. Лазаров метановия бос Л.Ганев. Въпроса е какво-кючек по концерти с чалга певици. Той от 10 г. Л.Ганев само това може. Абе ами кажетекъде сте чели член на УС на Волейболна федерация да тръгне да ти дава интервюта колко чалгарки е изръбил вместо да ти представи ясна визия и действия за развитието на този спорт. За Данчо Дебърлиев и интригите му не ми се говори. Жалко скоро и тази радост няма да имаме.
49
0
 
9
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
ПОДКРЕПЯМ МНЕНИТО ТИ!А за това колко пари са дадени, еми *** сметнете колко пари се връщат обратно! От билети, от реклама, от права за излъчване, от спонсориране.
48
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спрете да плюете бе маскари. Когато вас ви аплодират 8 000 човека след като ви уволнят тогава пишете и ръсете мисъл. Това което не могат да разберат много мозъци е че хора като Р. Стойчев и М.Казийски променят манталитета на българина и философията в спорта. Кой от тези мишки във федерацията ти е говорил и направил нещо за детско юношеската школа. Какви финали, какви победи с 4-5 полупрофисионални отбора, които играят пред 100 -200 човека публика. И затова ли ви е виновен Стойчев и Казийски.
47
33
 
2
 
! Отговори
веско преди 11 години
да се маха,откакто е национал нищо голямо не е направил бг отбора,само перчене по разни измислени жабарски класации,които нас не ни топлят.Марш обратно в жабария продажник
46
3
 
5
 
! Отговори
до mlad6ito преди 11 години
Абе ***, кой спорт и много як и е за яки пичове като теб? Футболът ли?
45
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заради провала на Стойчев и играчите България губи минимум половин милион долара за таксата за новата квалификация плюс още около 1 милион долара, ако изобщо не се класира за игрите. Защото има риск, ако Стойчев беше останал, да паднат и от Франция или Египет.

Спонсорирани публикации