Барселона пробва да свали цената на Бейл

Тотнъм иска 45 милиона евро за уелсеца
Обновена: 18 май 2012 17:10 | 18 май 2012 17:09, Георги Пешев
0
Барселона пробва да свали цената на Бейл
Снимка: Ройтерс

Барселона не се отказва от Гарет Бейл и уелсецът е главна тема и на двата местни спортни вестника днес.

Според “Ел Мундо Депортиво” каталунците правят опит да свалят цената на играча, след като Тотнъм иска да получи 45 милиона евро за него.

Цената обаче е много висока и от Барселона категорично не искат да дадат толкова пари, като правят опити да намерят компромисен вариант, който да удовлетворява и двата тима.

На “Камп Ноу” считат Бейл за идеалния човек за лявата зона на терена, защото той не случайно вкара 12 гола през изминалия сезон във всички турнири.

Вестник “Спорт” пък съобщава, че от каталунците вече са установили контакт с ръководството на Тотнъм и са проведени разговори относно ситуацията на футболиста.

Засега Шпорите не са склонни да продават и мениджърът Хари Реднап вече на няколко пъти обяви, че тимът няма намерение да се разделя с водещите си играчи.

От друга страна се предполага, че лондончани трудно биха отхвърлили добра оферта за Бейл, като се счита, че самият той е готов да премине в каталунския тим, където освен това ще получава много по-добра заплата, отколкото взима в момента на “Уайт Харт Лейн”.

Още новини ва Барса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации