Мораеш тегли ЦСКА към титлата, Лудогорец гази в Каварна

Шампионът ще стане ясен в директен мач в Разград
Обновена: 19 май 2012 18:56 | 19 май 2012 18:53, Красимир Ангелов
47
Мораеш тегли ЦСКА към титлата, Лудогорец гази в Каварна
Мораеш заби хеттрик за победата на ЦСКА. Снимка: Булфото

ЦСКА победи Литекс с 4:1 в дербито на 29-тия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата.

Столичани взеха преднина от два чисти гола до почивката благодарение на своя реализатор Жуниор Мораеш, който се възползва от две много груби грешки на "оранжевата" защита.

Веднага след почивката Жуниор Мораеш вкара своя трети гол и практически уби интригата в двубоя, след дейното участие на Бандата и Тошко Янчев в атаката на домакините.

В средата на втората част Крачунов вкара четвърти гол за столичани, след точен удар с глава. Веднага след това обаче Момчил Цветанов вкара почетен гол за ловчанлии.

Другият претендент да титлата - Лудогорец, запази шансовете си за титлата. Разградчани разбиха Калиакра като гост с 4:0 в среща от предпоследния 29-и кръг на "А" група, която се игра на стадиона в Каварна.

Гостите бяха по-добрият отбор на терена и с попадения на Дяков, Стоянов, Гъргоров и Марселиньо в 20-ата, 60-ата, 65-ата и 76-ата минути стигнаха до успеха.

След победата разградчани са 2-и в класирането с актив от 67 точки, на 2 по-малко от лидера ЦСКА.

При победа над "армейците" в последния кръг разградският тим ще завоюва и първата си историческа титла.

Всичко за изминалия кръг от А група четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Пъпчиви пубертетни ***, - дядовците ви провеждаха геноцида в България, както сега бащите ви. Те са засилили народния отбор Левски да играе в Подуене, а след това го обединили с милиционерския Спартак за да го унижат. Ако сте поизраснали вече, ще сте забелязали че евреите за да изкарат някой лош, го наричат евреин. На игрището на най софийския отбор Левски са направили Националния стадион, и гузни му дали името Васил Левски, още повече че Левски тогава са го наричали на Динамо.
39
3
 
4
 
! Отговори
Ahmed преди 11 години
Celsi i Ludogorec Razgrad sa nay silnite v EVROPA, Ludogorec ste smacka cska I STE E SAMPION
38
9
 
5
 
! Отговори
до "Българин&qu преди 11 години
Какъв българин си ти бе?Сигурно сляп!Или заслепен от некъдърноста и глупоста на нещасния си отбор наречен цска!цска в момента е жалко отборче с още по жалко управление което се интересува само от уреждане на мачове!
37
4
 
11
 
! Отговори
Българин преди 11 години
"Служебна титла"... то се вижда кой драпа към служебна титла - тоя, дето разнася куфарчета пари, дето разчита на садии и платени сателити. В началото на пролетния полусезон домузът много повярва на своите смешници, спря да плаща - и се видя колко струва лудогорец - както беше лидер в класирането, така изостана с девет точки.Ако не бяха мръсните игрички на мачовете миньор-лудогорец, подуене-ЦСКА, лудогорец-Черноморец, миньор-ЦСКА - ЦСКА вече щеше да е шампион !!!
36
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 11 години
42 - футболните *** са само едни - и това прозвище им е дадено не от нашите запалянковци, а от чуждите журналисти. И въобще не си мечтаем лефски да не се класира в Европа - ако не се класират, на кого ще се присмиваме за поредната загуба от тотално анонимен отбор?41 - точно Кокъла и Коко Динев ли ще легнат на ЦСКА, дето са *** на лефски? Или Стоичков? Ако Ицо беше от полягащите, нямаше да стигне до върха на световния футбол.И защо ЦСКА да са "анадолци", а не подуене?
35
9
 
7
 
! Отговори
Закон за всемирната преди 11 години
По закона на Мърфи, Цска ще загуби титлата в последния кръг, нещо което вече им се е случвало. Те ще затвърдят името си на СУПЕРИДИОТИ, след като са пропилели огромна преднина някоко кръга преди края и то не за първи път. За капак на всичко мечтата им Левски да не се класира в Европа за 23-ти път няма да се осъществи...
34
11
 
5
 
! Отговори
emos преди 11 години
Еййййй тия анадолците много добри бе.Колко са убедителни ако не бяха се усрали с Черноморец,Левски и Перник сега щяха да празнуват 32служебна титла ама то не можеш да купиш всички мачове и съдии.Като чета мненията на разни *** *** как анадолците играят честно и направо ги съжалявам.Само помислете бе лайнояди вие не може да биете отбори от Б и В група а биете с по 3гола Ловеч,Пловдив и Варна .Ама той Божов лъже и е син затова говори ,че на 3ма не са дали да играят срещу анадолците
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
poDo 37 az li4no sam Slavist ama da kaje6 4e Ico e ***,aide po krotko s golemite dumi.V4era si gledah Bulgaria Meksiko 1994 po nqkakva meksiko .tv i tiq imaha mnogo po golqmo uvajernie ot teb.
32
5
 
14
 
! Отговори
Волен преди 11 години
Честито на ЦСКА!Една достойна и заслужена победа и един неудържим Мораес!Колкото и осакатен да е състава на ЦСКА той винаги си остава кандидат номер едно за титлата.Успех в сряда!
31
2
 
7
 
! Отговори
ЦСКА преди 11 години
Да, точно са ни легнали. 4-1...Нищо ,че се борят за Европа (уж)...
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЩЕ се радвам Стоичков да продължава да бъде треньор на Литекс дълги години
29
8
 
19
 
! Отговори
ас16 преди 11 години
И ПРЕДИ ... И СЕГА ... ШАМПИОН Е ЦСКА !!!!!
28
7
 
20
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ако Литекс бяха легнали на ЦСКА, щеше да има "интрига", щеше да има "борба до последният съдийски сигнал", може би дори и "обрат" щеше да има - Литекс да поведе, а ЦСКА да обърне мача !!! Никой не поляга така демонстративно и вие дори би трябвало да го проумявате това... но просто сте болни подуенски мозъци и не може да проумеете, че ЦСКА е силен отбор и че вас самите в дербито само съдията и нечовешкият късмет ви спасиха от погром !!!
27
11
 
21
 
! Отговори
Българин преди 11 години
29 - добре, че са куфарчетата с пари, раздавани от домуза на съдии и сателити, та смешниците от Разград да останат в борбата за титлата !!!От водещите отбори само ЦСКА и Черноморец играят честно и никой не заслужава повече от ЦСКА да е шампион.А Ицо Стоичков никога и на никого не е полягал, откак въобще е във футбола, само подуенски *** могат да имат такива подозрения.Постовете 20 и 21 с неграмотността си показват кой е любимият отбор на мръсномургавото малцинство.
26
21
 
10
 
! Отговори
Гошко преди 11 години
Добре, че е Ицо Подлогата, за да могат цдна да бият латекс, иначе ше са мъки и клизми като в Перник!! Ами, чорбари, въпреки помощта на всички, в Европа ще си проличи некадърността ви!!!
25
12
 
13
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
хайде ЛУДОГОРЕЦ , дойде време за битка - ШАМПИОНИ СТЕ !
24
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
знаех си, че Литекс ще ви легнат! Без значение Ицето какви ги разправяше.
23
0
 
1
 
! Отговори
з преди 11 години
а
22
10
 
9
 
! Отговори
Do Левси завинаги преди 11 години
Левси завинаги?????
21
14
 
18
 
! Отговори
redordead преди 11 години
говедата да *** в ***! ЦСКА е шампион, а за лефски шнур от слон!

Спонсорирани публикации