Жозе Моуриньо преподписа с Реал до 2016-а

Португалецът сложи окончателно край на слуховете за бъдещето си
23 май 2012 10:00, Красимир Ангелов
6
Жозе Моуриньо преподписа с Реал до 2016-а
Моуриньо остава начело на Реал Мадрид. Снимка: Reuters

Жозе Моуриньо удължи договора си с Реал Мадрид до лятото на 2016 година и така окончателно сложи край на спекулациите за бъдещето си.

Португалецът бе обвързан с Кралския клуб за още два сезона, но въпреки това се говореше, че може да напусне като бе спряган за Челси и Манчестър Сити. Това обаче няма да се случи или поне не сега.

"ФК Реал Мадрид и Жозе Моуриньо постигнаха споразумение договорът на треньорът да бъде продължен до 30 юни 2016 година" се казва в официално съобщение в сайта на клуба.

Специалния изкара 2 сезона на “Бернабеу”, като през миналия изведе тима до спечелване на Купата на Краля, което съставът не бе постигал от 1993 година.

През наскоро завършилата кампания пък столичани спечелиха титлата в Примера за първи път от 2008 година, като спряха доминацията на Барселона постигайки 100 точки и вкарвайки 121 гола.

Единственото разочарование за този период бяха двата загубени полуфинала в Шампионската лига, но надеждите са, че съвсем скоро Реал ще стъпи на европейския клубен връх за 10-и път.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Ави преди 11 години
Мойте уважения кьм Реал,но немога да понасям Мауринио и Роналдо,високомерни,нагли,не мислите 4е нешто ще направи в Реал.
4
0
 
2
 
! Отговори
Малоумници преди 11 години
Защо за Бога никъде няма новина за починалата съпруга на Президента на Реал, Мария Анхелес Сандовал-Питина, която е един от стожерите на този клуб? Само Жозето ви е в устата, зомбита.
3
8
 
9
 
! Отговори
РЕАЛността преди 11 години
Ерата на Специалния и новата ера на Ел Галактико започна! Да му мисли Пръца Каталунска!
2
9
 
11
 
! Отговори
Go преди 11 години
Още през 2013 г. ще го изритат за некадърност.
1
1
 
5
 
! Отговори
ждьж преди 11 години
В Челси и Ман. Сити няма да им трябва...