Невероятно! България със страхотен обрат срещу Холандия

Илиян Мицански попари "лалетата" насред "Амстердам Арена"
Обновена: 27 май 2012 09:34 | 26 май 2012 23:04,
448
Невероятно! България със страхотен обрат срещу Холандия
Ивелин Попов вкара първия гол за България. Снимка: Reuters

България успя да постигне доста шокираща победа с 2:1 като гост над един от големите фаворити на Евро 2012 Холандия. Двата тима се изправиха на "Амстердам Арена", а нашите момчета демонстрираха страхотен характер.

Българските национали в повечето моменти от мача бяха в ролята на отбора, който се защитаваше повече. Но въпреки това този път може да се каже, че "трикольорите" доста повече приличаха на сплотен колектив в сравнение с други мачове.

Любослав Пенев бе направил няколко промени в състава си в сравнение от предишния мач срещу Унгария и вместо Михайлов, Бандаловски, Занев, Златински и Гъргоров, на терена излязоха Колев, Й. Минев, В. Минев, Г. Миланов и Божинов.

Наставникът на холандците Берт ван Марвайк изобщо не жалеше звездите си и пусна "тежката артилерия" срещу нашите национали. На терена като титуляри излязоха Хунтелаар, Ван Перси, Ван дер Варт и Снайдер.

Холандците първи поведоха в резултата с попадение на звездата на Арсенал Робин ван Перси в 45-ата минута, но нашите изравниха след гол от дузпа в 49-ата минута, която бе реализирана от Ивелин Попов. Победното попадение падна в 93-ата минута и бе дело на Илиян Мицански.

Всичко за развоя на мача можете да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
7
 
2
 
! Отговори
pechalbata . c0m преди 11 години
PECHALBATA . C0M - ПРОГНОЗИ ФУТБОЛ
268
28
 
2
 
! Отговори
Gi преди 11 години
Аз само не разбрах как така са ни повели в 45мин А ние сме изравнили в 49мин. :Д
267
0
 
8
 
! Отговори
bobo преди 11 години
zashto da e neveroqtno we,nie sme si sila.prosto sme v dupka
266
5
 
0
 
! Отговори
pechalbata . преди 11 години
pechalbata . - ПРОГНОЗИ НА МАЧОВЕ
265
1
 
21
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
Ще се опъват като магаре на мост - А...?- НЯМА ДА НИ ПУСКАТ В ШЕНГЕН - А...?- ДОБРА, ЧЕ НЕ СМЕ ГИ КАРАЛИ ДА СВИРЯТ НА БАЛКАНСКИ КАВАЛИ...
264
5
 
0
 
! Отговори
pechalbata . преди 11 години
Сигурни мачове и футболни прогнози
263
0
 
29
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Да биеш холандците на тяхна територия е равносилно на чудо. Господ е българин, проблемът е, че е от време на време.
262
0
 
40
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 11 години
ПЕНЕВИТЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ. МОЖЕ ДА НЕ СА ПЕРФЕКТНИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ, НО ТОВА НЯМА ВРЪЗКА С ИГРАТА. БРАВО НА ПЕНЕВ И БРАВО НА МОМЧЕТАТА!!! САМО НАПРЕД!
261
2
 
3
 
! Отговори
manowar преди 11 години
мчи, тя Турция и вкараха два ФИНЛАНДЦИТЕ на анадолски терен така ,че и на нас ще се пусне като разгонена кобилка...само желание и дълбоко набиване!
260
0
 
13
 
! Отговори
4efo преди 11 години
Радващото е ,че има промяна най-вече в отношението на футболистите ни към самия мач.Борба до края- това не съм го виждал от тях в последните сигурно 10 години вече.Млади момчета и на врата Стоянчо Колев-явно това е рецептата.
259
0
 
31
 
! Отговори
момче на 23 преди 11 години
Чета всякакви мнения.... ама за мене България игра като истински отбор.Имаше изключително организирана игра,знаеше как да се пази и кога да атакува ;)според мен освен ,че Любо е създал организация ,това че е събрал млади,амбицозни момчета е още по -голям коз.Мицански отдавна трябваше да е в националния... ,а в очите на Ивелин виждам голямо бъдеще....БРАВО ЛЪВОВЕ ,дано не е само заблуда всичко видяно вчера.УСПЕЬ И ДЕРЗАЙТЕ.... ПОДКРЕПАТА Я ИМАТЕ :)
258
0
 
16
 
! Отговори
. преди 11 години
Напред и нагорре , млади футболисти + дисциплина и борба за оставане в отбора , а не просто да те пускат , защото те пишат по вестниците , това се иска и май Любо Пенев е точния човек , който може да държи този курс , жалко че късно се сетиха за него. Браво за победата , гледах мача и много ми хареса , дано продължават да ни радват !
257
12
 
1
 
! Отговори
Aлов до 363 преди 11 години
Ти май нещо не си много в кондиция ? Май пчела те е хапала по главата? Аз работя за ФБР и КГБ. Изпълнявам заповеди и скоро ще дойдем да те приберем. С малко Натриев пентатол ще си кажеш всичко.Серума на истината не прощава !
256
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bravo! Neka se poradvame makar i priatelska za6toto skoro niama da vidim takova ne6to!
255
1
 
12
 
! Отговори
Vercheva преди 11 години
Бравоооо!!!Много успех на "лъвовете"!Нека да продължават в същия дух, да бъдат горди от играта си, а пък ние българите, да сме два пъти по-горди и доволни от това ,че сме българи.Имаме нужда всички от повече самочувствие!!Само напред и нагоре, ние сме с тях!!!
254
0
 
18
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Вижда се промяна в играта на националите и в спортно -техническо и в тактическо отношение.Върна се желанието за игра.Във вторник дано бием и Турция,важно е за самочуствието на футболистите.Когато доидат победите ще дойде и уважението от съперника.Дано тези кфалификации за световно бъдат успешни.Успех.
253
7
 
4
 
! Отговори
до Алов преди 11 години
Дано се самосезира прокуратура и полиция и да те приберат.Не мисли че можеш в интернет да си пишеш каквото ти падне! Говоря за предишни твои крайни изказвания , те се пазят още!Надявам се да те изправят пред съда скоро!
252
0
 
8
 
! Отговори
кочо преди 11 години
Който последен се смее,той най-добре се смее. Не правете прехвалени изводи. Бъдещето щепокаже какви сме. Но искам да ви кажа,че винаги "отивам" да гледам мачовете на нашиянационален отбор, и по време на играта започвам да се разочаровам, започвам да се ядосвамот все по-лошата им игра, която в повечето случаи завършва с КРАХ. Но както казва руснака,ще поживеем и ще видим. Желая им убедителни успехи !
251
3
 
4
 
! Отговори
До Алов преди 11 години
Пиши в теми които ги разбираш! Глупаво изглеждаш да се занимаваш с футбол ,повечето знаят какви си ги писал тука.Смешен си, мисля ,че коментарите ти бяха в друга насока.И не забравяй все пак да отидеш на ПСИХИАТЪР !
250
1
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
По-добре...птиче в ръката,отколкото орел в...небето.Одрусахме ги...лалетата в последната минута и така най...боли.Бий,за да те...уважават.Те нека и да...станат европейски шампиони;такапобедата ни...става,още по-ценна.