Домусчиев отказа 1.6 млн. долара за звездата на Лудогорец

Марселиньо ще продължи да играе за тима от Разград
7 юни 2012 13:00, Георги Пешев
4
Домусчиев отказа 1.6 млн. долара за звездата на Лудогорец
Марселиньо (вдясно) ще продължи да играе за Лудогорец. Снимка: Булфото

Собственикът на "милионерите" от Лудогорец Кирил Домусчиев е отказал 1,6 милиона долара от корейски клуб за халфа Марселиньо.

Предложението е дошло от Поханг Стийлърс, където преди време ЦСКА продаде Янис Зику, твърди "Тема спорт".

Бразилецът направи фурор през последния сезон с екипа на разградчани, като отбеляза 9 гола и се отличи с 4 асистенции.

Той също така бе с основен принос за спечелването на Купата на България, като отбеляза два гола във финала срещу Локо Пловдив.

Представянето на Марселиньо остана незабелязано и веднага в офисите на Лудогорец започнаха да пристигат запитвания за цената му.

Освен от Корея, интерес към него има и от Бешикташ. Босът на Лудогорец обаче е категоричен, че няма да се раздели с този играч на никаква цена, който ще остане в Разград и през новия сезон и ще помогне за атака на групите на Шампионската лига.

Както е известно, шампионът и носител на Купата на България - Лудогорец стартира лятната си подготовка вчера. Тимът от Разград проведе първо занимание на спортния комплекс в Драгалевци.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
БРАВО ЛУДОГОРЕЦ !
3
0
 
2
 
! Отговори
$ преди 11 години
Ей,ще се наакате от злоба значи,дайте малко по-спокойно !
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Представянето на Марселиньо ОСТАНА НЕЗАБЕЛЯЗАНО (!) и веднага в офисите на Лудогорец започнаха да пристигат запитвания за цената му." Уникално!!! Представям си какъв ураган от оферти щеше да се завихри и какви цифри щяха да се споменават ако представянето му БЕШЕ забелязано. :-)))
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Представянето на Марселиньо остана незабелязано и веднага в офисите на Лудогорец започнаха да пристигат запитвания..."..........ех ....как като е останало незабелязано започват да пристигат запитвания??? Големи звезди в тоя crazyforest, чак от южна корея ги търсят!!! Ким Чен Ун също проявявал интерес към него, като отправил запитване колко ще струва да го наеме за 6 месеца да го пради в трудов лагер в урановите мини...