Русия разпиля Чехия

"Сборная" стигна до успех с 4:1 и оглави класирането в Група A
Обновена: 10 юни 2012 11:20 | 8 юни 2012 23:42,
157
Русия разпиля Чехия
Роман Павлюченко и Алан Дзагоев ликуват след четвъртия гол на Русия. Снимка: Reuters

Русия започна по перфектен начин участието си на Евро 2012.

"Сборная" постигна убедителна победа с 4:1 над Чехия във втория мач от Група "А", който се състоя днес.

Руснаците тотално надиграха своя противник и победата им е напълно заслужена.

Два гола за успеха вкара Алан Дзагоев, а по един добавиха Роман Широков и резервата Роман Павлюченко.

В началото на второто полувреме Чехия вкара своя гол, но той се оказа недостатъчен.

След този мач Русия е лидер в класирането в своята група с актив от 3 точки, докато Чехия заема последното 4-о място с 0 точки.

Следващият мач на Русия е срещу Полша на 16-и, а Гърция ще трябва да се изправи срещу Чехия.

Подробности за мача прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Русия мачкай!
88
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е, че хората които мразят Русия и ги наричат "пияници", просто им е писнало да мразят себе си. Разбра ли са колко са жалки, и сега се "утешават", като се опитват да изкарат други народи, че са същите парцали като българите. Е, Русия и Гърция са на европейско, а вие сте пред телевизорите. Лек ден.
87
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хвърлиха се като за финал в първият си мач,дано това че са в разгара на първенството им помогне да запазят същият хъс и за напред!
86
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Русия!
85
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОТВРАТ! този форум е пълен с долни ***.Видяха руски *** и веднага им се доцелува..........
84
1
 
8
 
! Отговори
dimbul преди 11 години
Ако плаштахме на халандски тренери, дора половина от пари, които плаштат на тях руснаците , бяхме отдавно световни шампиони всека година.
83
34
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гнусните руснаци ми развалиха настроението снощи.долни пияници,надрусани бяха тези ***.Дано това им е последната победа на това първенство.И изобщо мястото им не е там.Да си стоят в Азия!
82
13
 
1
 
! Отговори
Киркорчо преди 11 години
Забравели си, че в СССРа влизали 15 страни и беше 250 мл. човека. От тях те разбирасе намериха 22 човека, които и играели като звезди. А сега Гус хидинг казал, че имате 140 мл. и не можете да намерите 22 за футбол срамота е това. В холандия има 16 мл. човека и всеко момче в 6 години се испитва за дарба на футбол. Ако сега на световен шампионат да излезне отбор на ЕС - кой ще го победи- никой!!! Русия и футбол това е не съвместни думи. Обаче те са световни шампиони на плажни футбол в 2011 г
81
1
 
16
 
! Отговори
до 116 преди 11 години
Това е спорт!Това е игра!Браво на тях!Играха добре и победиха и да се намесва тук политика, икономика и т.н.т. е пълна простофилщина!
80
2
 
5
 
! Отговори
DON преди 11 години
ДО 116АКО МОГА ДА ТЕ БАРНА ЩЕ ТЕ СПУКАМ ОТ БОЙ И ЩЕ ПОМОЛЯ БАЙ *** ДА ТИ СКЪСА ГЪЗААМАН ОТ ТАКИВА *** КАТО ТЕБЛИЖИ *** НА ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ ПРОДАЖНА ПАСМИНААКО СИ МЪЖ КАЖИ КАОЙ СИ *** ТАКЪВ
79
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dO 105 бъди си за Русия аз съм си за Холандия , няма да забравя на времето 1988 година когато Гулит , Марко ван Бастен и компания биха на два пъти тъпатата ви сборная СССР ,а особено последния гол на Марко , дано сега повторят.
78
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбирам някои русуфили тук, и аз вчера се изкефих на играта и духът на руснаците, но да се възвеличава една най-обикновена победа във футбола,с отблъсването на Наполеон и Хитлер е смешно.Тези русуфилченца се превъзнасят сякаш снощи Русия победала е "Запада" в икономически, политически и военен план. Вярно, че през комунизмът спорта беше едно от основните средства за пропаганда, но вчера руснаците не влязоха в Берлин.
77
3
 
22
 
! Отговори
chicago преди 11 години
Руснаците снощи играха много добър футбол и зарадваха феновете на тази игра.Сталин,Ленин,Хитлер,Наполеон не са били футболисти не са членове на УЕФА и ФИФА не са писали правилата на футболната игра.Ако ми говорите за руски футболисти от рода на Лев Яшин,шапки доло,ама да слагате в един кюп Аршавин и компания заедно със сатрапи като споменатите политици говори за комплексарщина .
76
1
 
33
 
! Отговори
Батето Славков преди 11 години
Могат хората-играят.....ние само гледаме...
75
5
 
24
 
! Отговори
до Киркорчо преди 11 години
Ако името ти отговаря на твоята народност, може би си арменец. Не плюй по Русия, защото азерите си точат зъбите за Армения и само Русия може да ви защити.
74
2
 
15
 
! Отговори
petar преди 11 години
rusiq e nomer 1 v vsichki pokazateli 4estito im
73
2
 
18
 
! Отговори
BULGARIN преди 11 години
istinski veren fen sm na russsia i veche sas sigurnost shte zaloje zhe shampion shteee ruskata mechka
72
46
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Поляците имат много да си връщат на ***... - пожелавам им да го направят!...
71
6
 
5
 
! Отговори
xph преди 11 години
до 107 и 105, тук не става въпрос че Русия не е велика, но е факт че дори малки държави като Чехия и други могат да и се противопоставят и да я победят (е не в този случай) Пример е хокея, където са падали и губили титли от дъжави с капацитет къде по-малък от техния. такаче особено коментара на 107 е зверски глупав!
70
4
 
41
 
! Отговори
Велика Русия ! преди 11 години
Браво Русия ! Браво, братя !Само така ! Мачкайте наред !Ще дойде време, когато пак ще бъдем с вас. Българският народ не е спрял да обича братския руски народ. Лицемерните западняци и алчните хамериканци ни носят само нещастие и лош живот.На това европейско съм за руснаците.