Волейболните ни "лъвове" отнесоха Пакистан

България отвя с 3:0 гейма гостите, утре е ред на Франция
Обновена: 9 юни 2012 07:43 | 8 юни 2012 22:05, Георги Пешев
45
Волейболните ни "лъвове" отнесоха Пакистан

България разнебити с 3:0 гейма Пакистан (25:17, 25:12, 25:21) в първия си мач от волейболната олимпийска квалификация в зала „Арена Армеец” и е на две крачки от Лондон.

"Лъвовете" не дадоха никакви шансове на пакистанците и пред 8 хиляди зрители записаха категорична победа преди утрешната решителна среща срещу Франция.

Националите ни започнаха здраво първия гейм и контролираха мача още в началото. Момчетата на Радо Стойчев стигнаха до първото техническо прекъсване при резултат 8:6.

Постепенно преднината бе увеличена, за да се стигне до 16:10 и 18:12 точки. В края българите спечелиха първия гейм с 25:17 точки.

8 000 по трибуните на зала „Арена Армеец” изказаха подкрепата си към Радостин Стойчев и издигнаха транспаранти срещу шефа на федерацията инж. Данчо Лазаров.

Във втория гейм българските "лъвове" показаха още по-силна игра и тотално смачкаха Пакистан.

Първото техническо прекъсване дойде при резултат 8:2 за България. Последва 13:5 и 16:6 за "лъвовете". В крайна сметка трикольорите затвориха частта с 25:12 точки.

Пакистан поведе в началото на третата част с 2:1. Валентин Братоев обаче изравни за 2:2 с технично пускане. Матей Казийски направи 5:3 след страхотна единична блокада.

Гостите изравниха при 5:5 след ас на Мухамад Исмаил. Първото техническо прекъсване дойде при 8:7 в полза на Пакистан.

Второто техническо прекъсване дойде при 16:15 за България след единична блокада на Валентин Братоев.

В края на мача "лъвовете" увеличиха своята преднина и в крайна сметка затвориха мача с 25:21 точки.

Статистика от мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алоф е фиромец, друго обяснение нема! Само они са толкова сбъркани!
18
1
 
8
 
! Отговори
Kentucky Bourbon преди 11 години
Когато футболните ни национали ще съберът накуп 8 к срещу Пакистан?
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на момчетата и ВЪН ДАНЧО ЛАЗАРОВ!
16
2
 
23
 
! Отговори
Алов излез навън преди 11 години
Толкова ли не се научихте че *** е "интернет ***". Потърсете значението на думата в гугъл. Човечеца е жалък и подритван цял живот, не е докосвал момиче близките години, твърде вероятно е и да живее при майка си все още, със абсолютна сигурност се знае че няма приятели и работа.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е интересно дали хората, които плюят под статиите за спортен успех, свързан с Бългрия, са се занимавали някога със какъвто и да е спорт... :)
14
3
 
1
 
! Отговори
до алов преди 11 години
pwned
13
1
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Не знам за френския петел, ама май българска чавка ти е изпила ума моето момче.
12
4
 
16
 
! Отговори
относно алов преди 11 години
Миризливият *** няма собствено мнение, просто се заяжда злобно на всяка положителна новина и злорадства на всяка статия за нещастие - това е единствения начин да се почувства значим в скапаното си, мизерно, мрачно, тъжно съществуване без приятели, без гадже и разбира се - без сефте. Колкото и гнусен *** да е, ако разберете какъв *** е живота му ще го съжалите. О-о-о-о-о горкия.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пъпчивите задръстеняци стоящи по цял ден пред монитора се активизираха... Лайте си, така или иначе никой не ви взима на сериозно. Нашите момчета бяха супер - има още какво да се желае обаче, на моменти играта им е непостоянна, в 3ти гейм особено доста се поотпуснаха, но като цяло играха страхотно. Утре ще натрие носа и на франсетата! Там съм за да ги подкрепям. САМО РАДО СТОЙЧЕВ! ЛАЗАРОВ ВЪН!
10
10
 
5
 
! Отговори
Костов преди 11 години
Бе тия нашите волейболни коне все още за нещо стават, ама точно пък смешниците Гришо и Пиранята.. буахаха, да минават първи кръг в следващите 10 години и ще видим
9
4
 
15
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
Е на теб явно вече са ти изкълвали топките.
8
4
 
13
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
Кой си ти че ще критикуваш който и да е? Кой си ти че ще държиш сметка на Григор Димитров, Цветана Пиронкова и националния отбор по волейбол? Какво си направил ти за да се присмиваш на другите, че са "слабаци" и "пишманлии"? Ако някой тук е слабак и пишманлия това си ти - неудачника, който избива комплекси!
7
17
 
6
 
! Отговори
Алов до 6 преди 11 години
Критикувал съм слабаците и пишманлиите.
6
5
 
19
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
А ти какво си направил през мизерния ти лишен от смисъл животец? Смешен комплексар!
5
38
 
14
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Нашите некадърници намерили с какво да се похвалят. Нищо не става от сакатите ну играчи, Само пари ходят да харчат и да ни излагат като *** и Пирониа.
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай, Гришо!
3
5
 
25
 
! Отговори
БНТ преди 11 години
Каква поредна волейболна драма уважаеми зрители. Както се казва на волейболен жаргон, когато топката тупа на земята, земята тупа топката. Нека не забравим и съдийските решения които играха своя роля в ревашащите моменти на този мъжки мач с изключително мъжки тупаници върху топката. И каква публика само уважаеми зрители, каква зала, какво осветление. Осветление което ние всички се надяваме ще допринася за класирането ни в следваща решаваща фаза на турнира ако разбира се съдийството го позволява.
2
13
 
12
 
! Отговори
Силно Впечатлен преди 11 години
Големи яйца
1
25
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, бихме пакистанците който играят волейбол от миналия понеделник. Очаквайте скоро поредният резил като идва първият истински отбор.

Спонсорирани публикации