Жуниор Мораеш и Килиън Шеридън се завръщат в ЦСКА

Вратарят на Локомотив София Валентин Галев може да се озове изненадващо на "Армията"
18 юни 2012 11:51, Георги Пешев
4
Жуниор Мораеш и Килиън Шеридън се завръщат в ЦСКА
Жуниор Мораеш ще се присъедини днес към тренировките на ЦСКА. Снимка: Булфото

Нападателите Жуниор Мораеш и Килиън Шеридън трябва да пристигнат днес в София и да се присъединят към лагера на ЦСКА в Боровец.

Както е известно, ирландецът забави идването си, защото мениджърът му преговаряше с ръководството на ЦСКА за намаляване на месечното му възнаграждение. Таранът получава 25 000 евро заплата, но е постигнато споразумение за намаление с 20%.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов много държи на него и идеята му е бившият футболист на Селтик да действа на върха на атаката, а Мораеш да играе зад него като лек нападател.

Бразилецът получи с 10 дни по-дълга почивка. ЦСКА ще го задържи в състава само ако за него не дойде оферта, надхвърляща 2 млн. евро.

В същото време се разбра, че вратарят на Локомотив София Валентин Галев може да се озове изненадващо в ЦСКА въпреки информациите, че е желан от Левски, съобщава "БТА".

Запитвания за привличането на юношата на "червено-черните", който стартира в професионалния футбол преди 10 години, вече са направени.

Той записа 26 мача през сезона, а ЦСКА има спешна нужда от вратар след напускането на алжиреца Райс Мболи.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
@ k.3 преди 11 години
Сега си обяснявам защо Труд, 24 часа, Медиапул и Дневник се съсипват да хвалят шефката на Граждани за България - М.Кунева. Очевидно тя има проблем с гънките на мозъка и медиите са решили да компенсират проблема с повече хвалби... Четирите медии описват в най-големи подробности къде е била през целия ден, къде какво е казала и по какъв повод. Мисля,че в централата на НДСВ решаваха този казус със смяна на чипа на съответната личност.
3
1
 
1
 
! Отговори
До к.1 преди 11 години
Работата е там, че при футболистите се цени липсата на гънки в мозъка - той трябва да бъде гладък и равен като повърхността на витошка морена, излъскана от ледниците. При министрите и премиера е обратно - цени се броят на гънките, който трябва да е възможно по-голям. Премиерът и двете му вицета са с малък брой гънки - ЦЦ и ББ са бивши полицаи, а С.Д. си е такъв по рождение.
2
0
 
6
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Няма никакво значение кой от кой отбор е и кой къде ще играе!Нашето първенство се играе мач за мач,но резултата не зависи от състезатели и тренери,а от СОБСТВЕНИЦИ на клубове и УПРАВЛЯВАЩИТЕ БФС!!!
1
0
 
8
 
! Отговори
масаро преди 11 години
Какви са тези заплати имате ли акъл да давате такива пари??А за министър председател 6000лв били много *** откачената държава!

Спонсорирани публикации