Борисов вкара четири гола на шампиона "Лудогорец"

Премиерът откри "Гнездо на орли" и игра благотворителен мач
Обновена: 22 юни 2012 07:00 | 21 юни 2012 22:38,
198
Борисов вкара четири гола на шампиона "Лудогорец"
"Тигрите" на Борисов не се дадоха на шампиона. Снимка: БТА

Тимът на Витоша Бистрица, воден от Бойко Борисов, завърши 6:6 с шампиона „Лудогорец” в благотворителна среща в Разград.

Премиерът успя да вкара четири гола във вратата на шампионите, с толкова попадения се отличи и шефът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

Двубоят започна непосредствено, след като премиерът Бойко Борисов и собственикът на шампионите на България Кирил Домусчиев откриха новата база на шампионите – „Гнездо на орли”.

„Когато един футболен отбор има такава база, успехите идват независимо дали след една, две или три години”, заяви Борисов.

Базата е разположена върху 40 декара, а стойността на инвестицията възлиза на около 11 млн. лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
1
 
! Отговори
коментатор преди 11 години
Абе на този няма ли кой най-накрая да му бие дузпата
124
1
 
2
 
! Отговори
Merry преди 11 години
Ами той Бойко да си играе сам в първенството, те са на едно ниво! Само че не знам с това изречение кого обиждам - Бойко или българския футбол???
123
0
 
2
 
! Отговори
djani преди 11 години
Ега ти шампиона, ега ти надупването...
122
1
 
6
 
! Отговори
Огнян преди 11 години
Т ' ва момче, дето рита топката работи ли нещо.
121
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато топката е в Бойко, всички спират с ръце на кръста и пазят 5 метрова дистанция.За да не го стресират и да изпусне гола, или недай-Боже да се спъне и падне.Така се играе с премиера слънце - ФУТБОЛИСТ 1 в БЪЛГАРИЯ.Премиeрът направи страхотно шоу. Видяхте какви отигравания с топката имаше греди, голове. Единият от бразилците ни го пита, къде го е учил това, да не е ходил по плажовете в РиоТака ще пише в историята на футбола след години.
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо името на стадиона е написано на латиница? Защо Местан стана толкова агресивен? Защо турците не искат да говорят езика на страната, в която живеят? Навкякъде по света? Местан не знае ли, че прибалтийските републики изискват изпит по официален език, за да ЖИВЕЕШ в страните им?Или "управляващите" не могат да вземат властта без турците?И им се слагат?
119
0
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Това не ми писна.Форум е все пак.Но ми писна да ни занимават с такива глупости.Есно село край Перник ще бъдат разбити 140 къщи и те не знаят къде ще живеят,Един завод край Кърджали , хората ше се изпотрепят помежду си, защото не знаят съдбата си.Едно момиче във Варна не получи решение от ТЕЛК и няма пари не само за лекарства , но и живот. Стачкуват пак моряци във Варна , защото капитанът им лежи в зандан , а те не са си получили заплатите с които живеят. Това е животът. Другото е БОЙКО БОРИСОВ
118
2
 
10
 
! Отговори
Лелее преди 11 години
Домусчиев май си купи първенството И за другата година...
117
22
 
3
 
! Отговори
дани преди 11 години
браво,най после имаме нормален човек и мъж за министър председател
116
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** !
115
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво, да живей ! той освен тук-там мачлета, друго не умее
114
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЯ *** С Н13 ЕДВАМ СЕ ДВИЖЕШЕ ПО ТЕРЕНА!КАТО ПИНГВИНА ОТ БАТМАН!ЕГАТИ И ИЗЛАГАЦИЯТА!
113
1
 
29
 
! Отговори
аре, бегай си БОКО преди 11 години
ДА МУ СЛОЖИМ ШАПКАТА СЪС ЗВЪНЧЕТА И ЧЕРВЕНИЯ ШУТОВСКИ НОС,ЗА ДА СЛОЖИМ НА МЯСТО ТОВА,КОЕТО СТАВА В ДЪРЖАВАТА.РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЦАРСТВО НА ШУТО ОТ БАНКЯ И НИЕ НЕ СМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ШУТОВЩИНИТЕ НА ГЕРБЕРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО.АРЕ ДА СИ ХОДЯТ,ЗА ДА ИМАТ ВРЕМЕ ДА РИТАТ ТОПКА,ДА СЕ ГЪРЧАТ НА ТЕНИСКОРТА,ВЪОБРАЗЯВАЙКИ СИ ЧЕ ИГРАЯТ ТАЗИ СЛОЖНА ИНТЕЛЕКТУАЛНА ИГРА,ДА СИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИТЕ КАТО НА "МАГУРАТА",НО ЗА ТЯХНА СМЕТКА,НЕ ЗА НАША.ПИСНА НИ КАПАТА ОТ ТАЯ ГЪРЧАВА МУТРА И СБЪРКАНОТО МУ ОБКРЪЖЕНИЕ.
112
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По - зле сме и от Северна Корея... Време е да го обявим за цар, божество и каквото там може да е, да му изсечем паметници, та да може да му целуваме краката... Повръща ми се, честно!
111
7
 
7
 
! Отговори
до слагачите гербери преди 11 години
Абе като сте рекли - стнишев, та станишев и чат-пат кунева-пръмова!На следващите избори - ще се гушкате и коалирате, щото сте от едно котило.Лъжете и крадете нагло и безочливо, по един и същи начин и с крокодилски сълзи ревете за народа в точно една и съща гама....Но ще се постараем да ви е гадно! На всички вас - бкп-потомци
110
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе къде спят тея мениджъри бе.Я да му направят един трансфер у Манчестер!Хем ша вземем 1-2 мрд. юро /нали баш голмастер/,хем ша са отървем от "доброто" управление.
109
0
 
28
 
! Отговори
от Софийския преди 11 години
Чакаме Го, тоя торен бръмбар, в отбора на...Затвора.
108
1
 
32
 
! Отговори
Грую преди 11 години
Браво на Бойко,браво на този талант,вкарал 4 гола,как да не му се радва човек ...Докато той рита топка много хора не мога да свържат двата края ...Средната класа обедня и вече не е в средата ... богатите станаха по-богати,да се крадат държавни пари е престъпление само за тези,които не знаят как ...Проблемът в България е,че няма кой да ги контролира какви пари се харчат и къде ...
107
1
 
26
 
! Отговори
МАЛЕВ преди 11 години
ИСКАМ ДА КАЖА НА 123 КОЙТО ЯВНО Е НЕ ХАХАХАААА А КУКУКУУУУУУ - ЯВНО НЕЗНАЕШ ЧЕ СТАНИШЕВ СЕ ГМУРКА И ИЗУЧАВА ДЪНОТО НА МОРЕТО НЕЩО КОЕТО МАЛКО ХОРА ГО ПРАВЯТ И Е МОТОРИСТ А ТОПКА ВСЕКИ МОЖЕ ДА РИТА - КАКВОТО ИМА ВЪТРЕ В ТОПКАТА ТОВА ИМА И В ГЛАВИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО Я РИТАТ
106
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се плашете другари и нашия лидер може да стане мъж като го вкарат в затвора в една килия с доган

Спонсорирани публикации