ЦСКА готви трансферен удар

Всичко ще стане ясно на 1 юли
25 юни 2012 12:39, Георги Пешев
5
ЦСКА готви трансферен удар
Жуниор Мораеш може да остане на Армията. Снимка: Булфото

Ръководството на ЦСКА подготвя сериозен трансферен. Всичко ще стане ясно на 1 юли - това е датата, на която ще се разбере дали "армейците" ще получат възможността да привлекат въпросния играч, с когото вече са договорили личните му условия.

От Армията не желаят да разгласяват подробности около евентуалния трансфер, тъй като за момента нищо не е сигурно и нещата зависят от трети клуб, а също така, защото се опасяват, че някой може да осуети сделката.

Според "Тема спорт" става въпрос за млад нападател, който е национал на страната си. За правата му ръководството на червените е готово да плати много висока сума.

В същото време звездата на ЦСКА Жуниор Мораеш заяви, че ще се съобрази изцяло с решението на собствениците на тима относно неговото бъдеще при "червените".

Както е известно Металург Донецк се интересува от услугите на бразилеца, но шефовете на "армейците" искат повече от двата милиона, предлагани от украинците.

"Ще направя това, което ми кажат собствениците на ЦСКА. Аз съм им задължен, тъй като точно те успяха да ми възстановят правата, след като повече от половин година не играх заради трансферен спор".

"Няма никакъв проблем да остана в ЦСКА. Тук ми харесва и искам да съм шампион. Ако обаче те дойдат при мен и ми кажат, че е пристигнала оферта за мен и искат да ме продадат, няма проблеми", коментира бразилецът.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЦСКАЖуниор Мораеш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Евала на Мораеш....това се нарича лоялност !!! 1,2,3 и 4
3
0
 
0
 
! Отговори
Селянин проз преди 11 години
Абе ш вАли, абе може и да не вАли, бе некой каза че ш вАли, *** то валЕ миналата година по това време... Тетова е написаното от вас, *** у тая статия...
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама тия млади ли са?
1
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 11 години
Емил Хески и Индзаги в CSKA ?

Спонсорирани публикации