Касияс: Пике ще се справи с Роналдо

Той винаги играе добре срещу Кристиано, каза вратарят
26 юни 2012 12:04, Георги Пешев
2
Касияс: Пике ще се справи с Роналдо
Снимка: Ройтерс

Вратарят на испанския национален отбор по футбол Икер Касияс е сигурен, че Жерард Пике ще успее да неутрализира звездата на Португалия Кристиано Роналдо.

Испания излиза срещу Португалия в първи полуфинален мач на Евро 2012. Срещата стартира в сряда, от 21.45 часа българско време.

"Отсъствието на Пуйол? Пике винаги се е справял много добре, както в Барселона, така и в националния отбор на Испания", каза Касияс пред радио Пунто.

"Когато станах част от националния отбор ролята ми беше друга - гледах, слушах и се учех. Сега вече съм един от най-опитните футболисти.

Споделял съм съблекалнята с испански легенди, но човек се учи и от младите, които идват с бляскаво бъдеще пред себе си", подчерта легендарният вратар.

"Предпочитам хората да ме запомнят с характера ми, а не с титлите, които съм спечелил. През 2008 година отидохме на европейското първенство с други очаквания - бяхме сочени сред фаворитите, но никой не казваше, че можем да спечелим титлата.

Като се върнем назад във времето, да завършим наравно с Италия беше нещо феноменално, докато сега вече се приема като поражение.

Имаме опит от някои доста болезнени загуби, когато не заслужавахме да загубим. Но всеки мач е различен и понякога топката не иска да влезе във вратата. Трябва да заложим на нашата игра", завърши Касияс.

Още новини от Евро 2012 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 11 години
Ааа ще се справи ли верно??? Само Роналдо да не се справи с тебе бе дри*льо ;)...