Баждеков: "Левски" ще продава сам тв правата си

"А" група започва едва след седмица, а няма яснота по въпроса с излъчването
Обновена: 3 авг 2012 14:52 | 3 авг 2012 11:54, Георги Пешев
28
Баждеков: "Левски" ще продава сам тв правата си
Снимка: Булфото

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков обяви, че ръководството на клуба сам ще си продава телевизионните права за идния футболен сезон.

Първенството на "А" група започва след седмица, а все още няма яснота по въпроса. Подобна бе и ситуацията миналата година.

"Сумата, която е предложена, не устройва "Левски" както и другите клубове. Ако не се стигне до споразумение, предлагаме Българският футболен съюз  да ни предостави възможност само да си продаваме правата", заяви Баждеков.

"За нас е важно да има телевизионно излъчване. За нашия клуб съм спокоен, интерес към нашите срещи ще им. "Като се водят преговорите пряко, ще има и по-регулярно плащане, а не да чакаме пари месеци наред. Дори може да получим повече средства, отколкото в последните години", допълни Баждеков.

"Все още чакаме едни 220 хиляди лева, дано си ги получим. Миналата година подписахме под натиск, защото ни заплашваха с глоби и изхвърляне от "А" група и нямахме избор".

"Този път това няма да се случи и няма да правим никакви компромиси", коментира Баждеков пред "7 дни спорт".

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДЪРТ Г.Й, МНОГО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ВЪН ОТ КЛУБА!ТИ СИ ЧОВЕК БЕЗ ДОБЛЕСТ, БЕЗ ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ, КАЧЕСТВА, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРОЯВИШ СЛЕД КАЗАНСКАТА АФЕРА/ТОГАВА БЕШЕ ОТГОВОРЕН ЗА ЦЕЛИЯ ЦИРК/ И ОЩЕ ТОГАВА ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА И ДА СЕ ИЗМЕТЕШ ОТ НАШИЯ КЛУБ!
2
0
 
24
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
Телевизия която им даде пари на тея куци магарена и онея червении пумиии трябва да е с доста *** мениджър.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"предлагаме Българският футболен съюз да ни предостави възможност само да си продаваме правата"мечтай си, тупето как да си вземе комисионна?