Баждеков: "Левски" ще продава сам тв правата си

"А" група започва едва след седмица, а няма яснота по въпроса с излъчването
Обновена: 3 авг 2012 14:52 | 3 авг 2012 11:54, Георги Пешев
28
Баждеков: "Левски" ще продава сам тв правата си
Снимка: Булфото

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков обяви, че ръководството на клуба сам ще си продава телевизионните права за идния футболен сезон.

Първенството на "А" група започва след седмица, а все още няма яснота по въпроса. Подобна бе и ситуацията миналата година.

"Сумата, която е предложена, не устройва "Левски" както и другите клубове. Ако не се стигне до споразумение, предлагаме Българският футболен съюз  да ни предостави възможност само да си продаваме правата", заяви Баждеков.

"За нас е важно да има телевизионно излъчване. За нашия клуб съм спокоен, интерес към нашите срещи ще им. "Като се водят преговорите пряко, ще има и по-регулярно плащане, а не да чакаме пари месеци наред. Дори може да получим повече средства, отколкото в последните години", допълни Баждеков.

"Все още чакаме едни 220 хиляди лева, дано си ги получим. Миналата година подписахме под натиск, защото ни заплашваха с глоби и изхвърляне от "А" група и нямахме избор".

"Този път това няма да се случи и няма да правим никакви компромиси", коментира Баждеков пред "7 дни спорт".

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ Е МЪРТЪВ!!! А БОЙКО БОРИСОВ И БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ СА ГЛАВНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ ЗА УБИЙСТВОТО!!
22
0
 
1
 
! Отговори
хя ха преди 11 години
... у нас у мивката да играят,че пуснем водата да ги отмие
21
0
 
3
 
! Отговори
Vlado преди 11 години
Не телевизиите трябва да плащат на БГ отборчетата, за да им дават мачовете, а обратно - отборчетата трябва да плащат на телевизиите!
20
0
 
6
 
! Отговори
I'm преди 11 години
А защо изобщо някой от тия футболни *** си въобразява, че си разплета чорапите ако не дават по телевизията поредния глупав и смешен мач на някакви човечета наречени БГ "футболисти" .
19
1
 
3
 
! Отговори
Вън преди 11 години
Вън мръсните ченгета, комсомолски секретари.Нямате място в ЛЕВСКИ=
18
0
 
6
 
! Отговори
чочо преди 11 години
Ще продадете на куково лято. Никой не иска да гледа пародията наречена "български футбол".Безсрамници нагли.
17
0
 
1
 
! Отговори
няа 3-ти преди 11 години
Пише се пОООООмия! Хиляда пъти те поправям неграмотнико!
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проблем за излъчването няма! Никой не гледа и е видимо, че на стадионите няма никой. Най-важното е да се изскубят парите на данъкоплатците. Не желая телевизиите да бълват най-неуспешния и корумпирен просташки "спорт"! Направете си спортен канал и не натрапвайте посредственост по телевизиите!Горно нанадолнище срещу Долно нанагорнище! За какъв футбол става дума? Във всички спортове у нас дъртаци-чиновници, висят по федерациите за пари!Те са причината за неосъвременяване на спорта у нас!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
haha kakvi tv prava.ta toy koy gi gleda levski cska i drugite tam :d
14
0
 
11
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
Разумно е всяка кабеларка да направи допитване до абонатите си по интернет кои иска да гледа Левски и тогава да прави договор. Аз лично не искам.
13
1
 
6
 
! Отговори
ха ха ха преди 11 години
Все едно да изнасяш пакетиран лед и снеговални машини за Чукотка, кой ще ги купи е въпроса. А отговора е предполагам, който посочи Бойко той ще е принуден доброволно да купува.
12
0
 
14
 
! Отговори
Свилен преди 11 години
Никоя телевизия, няма да плати исканите от отборите пари за ТВ права. Отборите би трябвало да се съгласят на първата оферта която им се предложи поради един *** факт. Продукцията която предлагат отборите е доста постна (видя се и последните седмици в евро турнирите). Предвиждам фалит за доста отбори
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
докато сините и червени фенове на Левски и ЦСКА не се съберат по няколко хиляди и не пребият с камъни и дървета тия дето сега ръководят двата отбора -титани батковци ,тоневци и останалите *** ,няма да стане нищо и пак двата бивши столични гранда ще кретат и в първенството и ще са за посмешище в Европа и стадионите все повече ще оредяват откъм публика
10
0
 
29
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 11 години
Баждеков ти толкова сигурен за интереса не бъди, че след резила за пореден път в ЛЕ и еничарите дет сте сбрали не съм убеден колко мераклии да ви гледат спектаклите ще има. Мен ме пиши бегал поне за първия полусезон. Защото ако искам да гледам театър - ходя в някоя от сградите по Раковска. Ако искам да гледам цирк - ходя като има някоя гастролираща трупа. А това да ви гледам вашите мачове в последните години почва да ми бие на мазохизъм. По-слаб Левски от това поне аз не си спомням.
9
0
 
22
 
! Отговори
Мухахаха преди 11 години
Какви права, какви 5лв?! Никой от българските отбори не заслужава и 5 стотинки за играта, която показват. Те трябва да плащат на зрителите си, за да бъдат гледани...Смешници.
8
0
 
21
 
! Отговори
преди 11 години
дано никой не ви ги купи, жалки нещастници съставили бг отбор от чужденци!
7
0
 
21
 
! Отговори
ИВАН преди 11 години
ВСИЧКИ ВЕЧЕ СЕ УБЕДИХА,ЧЕ ТЕЗИ ИЗМИСЛЯЦИ ЖИВЕЯТ В НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН СВЯТ!АБЕ МОМЧЕТА ВИЕ В ДВОРА НА МАХАЛАТА ДА ИГРАЕТЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ГЛЕДА!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не искам да знам и че съществува български футбол след това което направиха нашите миожави отборчета в ЕКТ...Ще гледам европейски футбол, а не мъчене на топката и черно тото, вихрещо се с пълна сила по нашите стадиони
5
0
 
16
 
! Отговори
българия преди 11 години
за това , че ви гледаме вие трябва да ни плащате. тази година така наречените грандове за да ги гледа някой трябва да е отявлен мазохист. в близко бъдеще всички отбори трябва да станат аматьорски или в най-добрия случай полупрофесионални, каквото е нивото на българския футбол.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който и да е нормален човек, който някога се е интересувал и любувал на българския футбол, отдавна ви е отсвирил.Алчници, вие разбихте всичко и останахте само с дрогираните си футболни хулигани.Фотбола в България отдавна е закрит, като спорт.Държавата не трябва да дава нито лев за футбола.Всички отбори са частни фирми, занимаващи се само с трансфери и далавери.