Малшанс за Стамболова в Лондон

Звездата в леката ни атлетика се спъна в пресявките
Обновена: 5 авг 2012 21:44 | 5 авг 2012 21:35,
101
Малшанс за Стамболова в Лондон
Първото препятствие подведе Ваня Стамболова. Снимка: Reuters

Малшансът продължава да преследва българските спортисти на Олимпийските игри в Лондон.

След като девети ден ни няма в таблицата по класиране на медали, една от големите ни надежди за отличие -  Ваня Стамболова отпадна злощастно.

Лекоатлетическата звезда се препъна в пресявките на 400 м с препятствия.

Европейската шампионка за 2006 година беше сочена за една от фаворитките в своята първа серия. Тя тръгна с последна стартова реакция от 0.222, а след това закачи с опорния си крак първото препятствие и падна лошо.

Възпитаничката на треньора Георги Димитров страдаше от контузия на левия глезен и близо месец и половина беше извън пистата.

Преди отпътуването си за Лондон тя заяви, че все още изпитва болки, като  участието й на Летните олимпийски игри беше под въпрос.

В същото време Сузана Хейнова от Чехия спечели серията на Ваня с личен рекорд от 53.96 секунди и се класира за полуфиналите. Американката Тереа Браун завърши втора с 54.72 секунди.

Още олимпийски новини от Лондон четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
случва се наистина мал шанс.но боко, чоко и онзи некадърник нейков дето е толкова *** че само джиповете си сменява да подават оставка.вън гербаджии носити само провал
75
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не виждам вина във Ваня, никой не е застрахован от подобно падане. Може би не трябваше да участва с контузия и на обезболяващи инжекции. Това обаче е треньорско и лекарско решение - и съответно треньорска и лекарска отговорност! Да и пожелаем здраве и да не се отчайва! Стискайте палци за Йордан!!!
74
3
 
6
 
! Отговори
българия преди 11 години
каква държава имаме, та искате и спортът да е на равнище. държава извън първите 100, спорт извън първите 100. 22 години се изпълнява програмата за самоунищожение на българския народ, независимо кой е на власт. а разрушителите на българия наричат себе си политици и бизнесмени.
73
5
 
8
 
! Отговори
76 преди 11 години
Горе главата Ваня!А ще попитам всички *** които плюят и се подиграват по-долу, колко от вас могат да се причислят към десетте или хилядата най- добри в света в сферата, в която работят (без плюенето по хората - там сте първи). Иначе е тъпо - НИЕ бихме Полша, но волейболистите паднаха от Аржентина.
72
5
 
8
 
! Отговори
попа преди 11 години
Треньора и го каза най добре. Ваня няма бъдеще в спорта . От това по точно не може да се каже , пък тя нека си мисли че ще е на хранилка към федерацията още. Да става учителка по физическо в някое селско училище и да кротува
71
2
 
8
 
! Отговори
bravo! преди 11 години
Bravo za volqta na tazi golqma bulgarska sportistka vypreki zlostastnata kontuziq! Tazi jena e velika i zaslujava aplodismenti!
70
8
 
5
 
! Отговори
Хорас МакКой преди 11 години
Уморените коне ги убиват.
69
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Таашак!Станахме за смях от където и да ни погледнеш.Премиер пожарникар.Президент небръстеник.Спортистите или друсани или спънати коне.Таашак.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За порицание останаха всички българи, на които им предстоят състезания - хайде, кой започва?!!!!!
67
6
 
17
 
! Отговори
тото преди 11 години
Не е злоба а реалност. Ти ако не си свършиш работота както трябва шефа ти дали няма да те порицае
66
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами какво искате ве хора. Нашите спортисти отиват в Лондон, само когато са им състезанията, а като отпаднат веднага се прибират. А Стефка Костадинова и компания са през цялото време там и си почиват. Къде отиват парите?
65
3
 
39
 
! Отговори
срам преди 11 години
БОК се превърна в туристическа агенция. Куцо и сакато на разходка до Лондон барабар с федерации официални и неофициални лица. А БНТ поне 20 души хрантутенци само замазват резила ни.Малшанс ,лош късмет, малко не ни достигна , липса на пари - все такива плоски клишета използват белким Куба и северна кореа са вързали ама носят медали за разлика от нашите туристи
64
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може такава злоба, бе хора? От страни винаги е лесно да коментирате ...
63
5
 
33
 
! Отговори
Съжалявам преди 11 години
Съжалявам, но....всичките ни олимпийци/ от които чакаме медали/ са или на края на спортната си кариера или републиканските им рекорди са на светлинни години от световните.И защо все пак отиват....1. За да получават пари БОК 2. За да дава пари БГ на отделните федерации и състезатели 3. За да има далавера...само за наши хора / командировъчни, лагер -сборове, купони и други благинки/. Какъв е изхода: 1. Държавата дава пари само на спечелили. 2. Ако фирма даде пари..да се признава 100% за разход...
62
13
 
26
 
! Отговори
Смешници преди 11 години
Страдала от болки. Тогава защо се натиска да отиде, да *** всичко. Няма що да се опитвате да повдигате духа на една неподготвена, болна при това и алчна за слава спортиска, за която честа ни струва пукната пара. Писна ми от "мал шанс" навсякъде във всички спортове. Направо си е неподготвеност, неумение, незнание и тем подобни. А Бобито и Стефчето са дръвници, като организатори, защото онова в главата им е едно неизорано ***, без нито една бразда в него. Липсват им необходимата образованост
61
5
 
6
 
! Отговори
nabliudatel преди 11 години
vaznoto e da uchastvash
60
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са смешни дрехите на българските спортисти. Как да им върви? Обществената поръчка сигурно е била дадена на свой човек.
59
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
- и сме най-красиви и сме най-добри -на нас медали не ни трябват за да се хвалим
58
17
 
44
 
! Отговори
Питанко преди 11 години
Ваня, горе главата! Стават и такива неща. Лошото в БГ е, че все ще се намери някой, който когато някой падне ще му се подиграе, вместо да го подкрепи. Радостното е, че те са малцинство.
57
1
 
5
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
Набра до 60-70-ти метър и ги изяде без да се напъва. То се вижда. Тоя може при конкуренция и 9.50 да направи.Днес пък каза: Не се *** с мен, аз съм най-великия"...на другите.

Спонсорирани публикации