Лондон се подготвя за закриването на Олимпиада 2012

Джордж Майкъл, Спайс Гърлс, Пинк Флойд и Ху на "Симфония от британската музика"
12 авг 2012 19:46, Петя Славова
100
Лондон се подготвя за закриването на Олимпиада 2012
Снимка: Reuters

Тази вечер е закриването на Олимпиада 2012 в Лондон.

Сред музикантите, които ще сложат финал на голямото събитие са британците от група "Мюс", автор на официалния химн на Олимпиада 2012 -  "Survival". Те ще бъдат последвани от "Спайс гърлс", "Пинк Флойд" и "Ху", съобщи БНТ, позовавайки се на британските медии.

Шоуто е озаглавено "Симфония от британската музика" и е под режисурата на Ким Гевин.

Очаква се още на сцената да излезе Джордж Майкъл, който са финала на Олимпиадата ще отбележи завръщането си на музикалния свят, след като в края на миналата година бе на косъм от смъртта, пише в. "Дейли експрес".

Самият изпълнител е потвърдил на страницата си в Туитър своето участие.

Над 4000 души ще участват в организирането на "Симфония от британската музика". Спектакълът ще се състои на главния олимпийски стадион. Останалите подробности се пазят в тайна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
2
 
! Отговори
АНТИ КОНТИ преди 11 години
Хората закриват Олимпиадата , Бойко закри спорта в България !!!!
54
5
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИТЕ преди 11 години
СЕ ПРЕДСТАВИХА "БЛЕСТЯЩО" !!! ДОРИ СТРАНИ КАТО ТУРЦИЯ ,КОИТО НЯМАТ ТРАДИЦИИ В СПОРТА ,В ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 ОЛИМПИАДИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ НАС !
53
3
 
0
 
! Отговори
kavali roberto преди 11 години
Nashte ziganki -djebchiiki dali sa oshte v London? Da pusnat majete si da poebat malkoJORKO MIHAILOV ,BELKIM IZKARAT POVECHE PARI.
52
6
 
4
 
! Отговори
Жена преди 11 години
На който не му харесва - "Ален мак" и бонус - Бисер Киров.
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да на вземеш сега да се преименуваш - ЗАГОРЯЛ ПО ИНДИЙКИ :))))))
50
4
 
9
 
! Отговори
до 88 преди 11 години
съгласен съм. аз бях дете по време на социализма, следователно не съм бил просветен кой строй е по-прогресивния. знам само че за нас децата всичко беше безплатно. тренирах 7-8 г. лека атлетика, спортна стрелба и плуване - всичко беше безплатно, почти всяко дете се занимаваше със нещо, нямаше наркомания, проституция, нямаше даже пушачи сред нас. не съм социалист, никога не съм гласувал за тях. съобщавам само фактите. тогава имаше спорт! сега се краде!
49
3
 
5
 
! Отговори
за 86 преди 11 години
За разлика от теб нямам дарбата да отгатвам битието и мислите на непознати събеседници преди 30г, нито пълномощията да говоря от името на "хората" Хора има всякакви, някои обичаха и вярваха, други -не но със сигурност много повече от хората включително и спортистите имаха далеч по-високи ценности идеали и обща култура от демократо-простаци като теб
48
6
 
8
 
! Отговори
Save The Queen! преди 11 години
Олимпиадата в Лондон (както и миналите олимпиади) бяха олицетворение на човешката глупост. Едни луди пари на вятъра с цел да се докаже на консуматорското оглупяло население на Англия "колко сме велики". Къде е морала, ценностите, класата на този форум. С тия представления танци и тем подобни, на които най-много се наблягаше в откриването и закриването по-скоро ми прилича на цирк. А за МОК какво да каже освен, че са нищо повече от една банда от крадци.
47
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лондон се подготвя за закриването на Олимпиада, а пък България се подготвя за закриването на спорта си!Стигнахме всички дъна във всички видове спорт, вкл. футбол! От горе до долу всичко краде и краде! Язък ви за авторитета който имахте като спортисти Б.Михайлов..С.Костадинова... Вярна излезе приказката че Властта развращава, а тоталната власт развращава тотално!
46
6
 
1
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
Ха нагали я по демократично и започни от 52г и виж каква е тенденцията през годините на свиреп тоталитаризъм, мракобесие, репресии... макар че знам че имаш обяснение и за това - под дулото на автоматите и страха от концлагерите зомбирани физически и психически печелеха медали за омразната власт
45
8
 
9
 
! Отговори
Ягода преди 11 години
По-тъпо откриване и закриване на Летните Олимпийски Игри не съм гледала !Типично за Британците да е толкова тъпо,че само те си го харесват(даже и затова не съм сигурна).
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво лицемерие от страна на Англия - изпраща послания за Световен МИР с церемонията по закриването на Олимпийските игри, а след това изпраща САМОЛЕТОНОСАЧИ с експлозивец.
43
6
 
6
 
! Отговори
Ганьо преди 11 години
Колко много ****али показаха на песните на Джордж Майкъл не е истина :)
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не ми излизайте с тая Олимпиада в Москва, която целия ЦИВИЛИЗОВАН западен свят бойкотира и то с основание-----------------------------------------------Хаха. Щатите бойкотираха тази Олимпиада по две причини - нарастващото влияние на комунизма по това време и поради данни на ЦРУ, че по медали ще бъдат изппреварени от СССР и ГДР. Отсъстваха само състезателите на щатите, а останалите се състезаваха без официалния флаг на държавата си (на практика отсъстваха много малко от най-добрите).А за твоето "основание" - навлизането на съветски войски в Афганистан, за да се направи буфер между терористите и съветската граница.В това време Буш - старши (в качеството си на шеф на ЦРУ) даваше мощно пари на мюсюлманите (от наркотрафик) за закупуване на оръжие и де факто той създаде Алкайда. Между другото, и ние си изпатихме от тези акции на ЦРУ защото започнаха да агитират нашите турци да искат автономия, ДС отвърна с преименуването и останалото всеки го знае.
41
2
 
1
 
! Отговори
D1 преди 11 години
I polovinata narod zaspal na zakrivaneto :D :D :D
40
3
 
1
 
! Отговори
умен гущер преди 11 години
Сега дойде времето на юдеомасонската клика да покаже проекта ,,син лъч,, на стадиона с пирамидалните конструкции.....
39
2
 
16
 
! Отговори
j_o_k_e_r преди 11 години
оставка за Стефка Костадинова и компания,видяхме че за нищо не става освен да яде държавни пари,моите уважения за нея като спортист но като ръководител е пълна 0,Данчо Йовчев президент на БОК
38
2
 
5
 
! Отговори
11 преди 11 години
Никъде не съм казвал, че Олимпиадата е измислена. ;) Просто тогава доста силни страни в спорта като Западна Германия и Щатите не се явяват по политически причини. А на тази в Москва имаме 16 сребърни медала, демек това значи 16 финала, повечето от които ние благоразумно отстъпваме на Съветския Съюз по обосновани за тогава обстоятелства. ;) Затова за мен Сеул 88 ще си остане най-добрата ни Олимпиада в историята, а не Москва 80.
37
6
 
0
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
Комплексарче смени си дилъра.Само Левски оле да го д*хат цска и червените *** комунисти злобни...
36
4
 
2
 
! Отговори
11 преди 11 години
Изобщо не ми излизайте с тая Олимпиада в Москва, която целия ЦИВИЛИЗОВАН западен свят бойкотира и то с основание. Най-успешната ни Олимпиада ще си остане Сеул 88', когато взехме 10 златни медала. Тези 10 златни, гарнирани с 12 сребърни и 13 бронзови... Демек 35 медала общо, сякаш не е България това, сякаш сме на светлинни години назад от това постижение...

Спонсорирани публикации