Дочев клекна пред ЦСКА

Бившият треньор на „червените“ има да взима 240 бона
Обновена: 15 сеп 2012 13:48 | 15 сеп 2012 13:42,
31
Дочев клекна пред ЦСКА
Павел Дочев. Снимка: Булфото

Бившият треньор на 31-кратния футболен първенец ЦСКА Павел Дочев заяви, че от клуба все още не са му се изплатили.

Сагата между двете страни продължава вече няколко месеца.

На 3 август частен съдебен изпълнител постанови, че шефовете на ЦСКА му дължат 235 532 лв.  за неправомерно прекратяване на договора, след което започва опис на имуществото на клуба. Въпреки това обаче действия от ръководството липсват.

"Не са ми платили и един лев от сумата, която ми дължат. Тя е около 240 000 лева. Все още си чакам парите. Не мисля да ги съдя повече поради простата причина, че съдът вече е взел решение. Къде повече да ги съдя? Вече не ми остава нищо друго, освен да чакам да ми изплатят парите", сподели Павел Дочев пред вестник "Тема Спорт".

Павел Дочев ръководи ЦСКА в три мача от "А" група през сезон 2010/11, но бе уволнен рано-рано, след като записа загуби от Левски, Черноморец и един равен с „Видима-Раковски“. На негово място беше назначен македонецът Гьоре Йовановски.

Още спортни новини четете в Gol.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименДоговора си е договор, да са мислили ваште с кого го подписват
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
80 дела на кърлежи ...........то който и да беше взел този отбор щеше да ги има и то не само тях ........защото куцо , кьораво и сакато решиха , че някой трябва да им плаща за спането ......... дошъл обещал и си тръгнал .......... къде се плаща за обещания ????? Ами то един да си беше изпълнил обещанията дето дават преди да подпишат и когато вземат парите - не реват , ама когато им ги спрат щото нищо не правят - се сърдят и съдят.
24
1
 
5
 
! Отговори
Пфф преди 11 години
Какво е виновен Дочев, че са му предложили да подпише такъв договор!? Кой няма да го подпише??? За прибиване са ***, че натовариха клуба с над 80 висящи дела! А за случая на Дочев в пълна степен важи поговорката - не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава!
23
0
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 11 години
Интересно ми е , има ли някой от тук пишещите , да отиде да си даде парите за нещо /в случея ЦСКА/ и да се окаже ,че освен това за което е платил, дължиш още пари на един куп хора - хайде ,да кажем ,че си предполагал за това ,но в един момент разбираш , че не може да направиш това което диктува икономическата логика , защото се оказава ,че в решенията участват хора които не само не са ти съдружници , ами издържаш и тях . Дали ще ви е добре така ????
22
2
 
0
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
с каквото и име да се накичиш, пак ще си останеш мижитуркатака че по-добре не се сравнявай с Вазов
21
1
 
2
 
! Отговори
do 22 преди 11 години
И след 3 години, пак ще съществувате като отбор, само за да могат феновете ви да мразят Левски. колкото и голове да сънуваш, факт е, че не говориш за някакво израстване на отбора, за евротурнири, купи, титли. Не, само за голове в говеждата врата.П.П. Като закриете отбора, много се съмнявам, че за 3 години ще успеете да се върнете, просто за 20 години се видя, че който и да дойде начело, все се обатачва. Въпрос на манталитет е, и бисерите потъват в калта.
20
1
 
5
 
! Отговори
''Титан� преди 11 години
Няма по достойни собственици за ц7ка от ''Титан". Едно ,че са сметосъбирачи, второ, че са отглеждали и прасета в зората на демокрацията! Какво повече искат червените грухтяши *** - само титаните знаят как да се оправят с тях! ''Титан'' завинаги в ц7ка!!!
19
4
 
5
 
! Отговори
ЦСКА-световен идиот преди 11 години
Преди време американската спортна преса посочи ЦСКА като световен *** номер две по начина на управление на финансите и организацията на отбора. Мисля, че класирането вече не е актуално, след отпадането от Лига Европа от абсолютният анонимник с име на вафла - МУРА и това, което се случва в момента - ЦСКА уверено зае първото място.
18
6
 
3
 
! Отговори
ИВАН ВАЗОВ преди 11 години
Закриваме ЦСКА, на следващия ден го създаваме отново.След три години пак в А група. Пак ще ти е тясно, пак ще се чешеш по врата. Стоичков ще е президент, Пената треньор. Екипите Червени, стадиона на Армията, народа ви марази, всичко по старому, пет гола в говеждата врата, и дим да ви няма...Не се коси бе, калтак, "НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ"...Колко сте прости, че толкова години не го разбрахте...
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По има-няма 80 000 лева на мач идва :), сдруги думи 1 точка струва 235 532 лева на ЦСКА.
16
3
 
8
 
! Отговори
Тъжен факт за ЦСКА преди 11 години
ЦСКА-създадени сте по съветски образ и подобие, не е логично да съществувате в подобен вид, при положение, че СССР го няма от 21 години вече! Както ТКСЗ и "Сърп и чук" и БКП ги няма, така и ЦСКА трябва да ги няма.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Аман от недоразвити Пии си антидепресантите и си лягай
14
10
 
1
 
! Отговори
Аман от недоразвити преди 11 години
Тука има много сини ***.....Аман от ***...ако дебеловратия не бе ги извадил от Батковите л..на....къде щяхте да сте бе сини ***......Ама нали целувате задните части на всеки който е на власт....затова извън границите всеки ви се смее....
13
0
 
26
 
! Отговори
мозъци преди 11 години
абе журналяги-мозъци, човекът е осъдил ЦСКА, съдът е отосъдил в негова полза. Въпреки това, журналягите го питат "ще съдите ли ЦСКА?" и той като отговаря "не няма, щото вече ги осъдих и сега ще чакам", журналягите слагат заглавие "Дочев клекна"Да се плеснем дружно по челото освен!?
12
5
 
7
 
! Отговори
А.С. преди 11 години
Трябва да бъде възстановен истинския отбор на армията (и да бъде наистина на армията), а комунистическото творение ЦСКА да бъде закрито.
11
3
 
5
 
! Отговори
8 до 12 преди 11 години
Не че е по темата, ама ти от къде разбра, че цял живот няма да ги изкарам тея пари, може би защото в събота следобед работя на компютъра и от време на време чета коментарите в dnes.bg да се поразсея малко??? Многократно съм ги изкарвал и изхарчвал за хубави неща. Та ти за мен не се безпокой, не ме мисли, аз говоря за мнозинството българи с по 500-600 лв на месец, които гледат семейства и си върщат перфектно работата, каквато и да е тя, за разлика от този пишман тренер с пишман футболисти...
10
2
 
8
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
Абе некъдърен, но с добри адвокати. Щом на трета инстанция са му отсъдили 235 хиляди, той ще си ги вземе с частен съдия изпълнител по един или друг начин, може и да препродаде дълга законно срущу процент. А ти си пиши по форумите кой бил кадърен и кой не. Ти тия пари цял живот няма да ги изкараш, а той само с три загуби си ги е изкарал. Мисли по темата и се здухвай колко много пари са и как никога няма да ги изкараш ...
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВО Е ВИНОВЕН, ЧЕ ПЕРНИШКИТЕ *** СА МУ ПРЕДЛОЖИЛИ ТАКЪВ ДОГОВОРИ НЕУСТОЙКА,, И ТИ ДА СИ И ТИ ЩЕ СИ ГИ ИСКАШ
8
4
 
9
 
! Отговори
до говедата преди 11 години
Телета я бягайте в Израел!
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До До 1То от БА-то остана само един оркестър и един театър, най добре да ходите да свирите в духовата музика, или да играете в театъра, та да ги съсипете и тях!

Спонсорирани публикации