Йозил отрече, че обича нощния живот

Халфът на Реал отхвърли информациите, според които предпочита купоните пред футбола
Обновена: 27 сеп 2012 12:25 | 27 сеп 2012 12:24, Георги Пешев
1
Йозил отрече, че обича нощния живот
Снимка: Ройтерс

Полузащитникът на Реал Мадрид Месут Йозил побърза да отрече информациите според които любовта му към забавленията и нощния живот влияе на представянето му на терена.

От началото на сезона е факт, че германският национал не е убедителен и не случайно започна няколко мача на пейката след идването на Лука Модрич.

Това накара испанските медии да потърсят обяснение на случващото се и според телевизионното шоу “Футболерос” основният проблем пред играча е активният му социален живот и това, че много често е навън до ранните часове на нощта. Йозил обаче не бе съгласен с подобни квалификации.

“По отношение на слуховете, че много често излизам вечер, за да се забавлявам мога да кажа, че това не е вярно. От началото на сезона се е случило само веднъж. Тренирам и работя като професионалист” заяви той в страницата си във Фейсбук.

През миналия сезон Йозил бе несменяем като плеймейкър на столичани, но сега изобщо не може да бъде спокоен за мястото си и трябва да подобри играта си, ако иска отново да е сигурен титуляр. 

Още новини за Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: реал мадридМесут Йозил
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари