Лудогорец: Не искаме Камбуров, вдига си цената на наш гръб

Ръководството на "милионерите" пусна декларация на уебсайта си
Обновена: 18 ное 2012 17:02 | 18 ное 2012 16:52, Георги Пешев
7
Лудогорец: Не искаме Камбуров, вдига си цената на наш гръб
Мартин Камбуров няма да играе в Лудогорец. Снимка: Булфото

Ръководството на Лудогорец разпространи декларация чрез официалния си сайт, с която уведомява спортната общественост, че не се интересува от нападателя Мартин Камбуров.

В последните няколко дни името на бившия национал се спрягаше за трансфер в няколко родни клуба, включително и това на шампионите.

"Уважаеми колеги от Локомотив Пд и останалите клубове, по повод зачестилите информации за предстоящ "трансфер" на Мартин Камбуров в ПФК Лудогорец ви уведомяваме, че преговори с този футболист никога не са водени".

"Към Мартин Камбуров няма интерес от страна на спортно-техническия щаб и ръководството на клуба. Още по-малко верни са сумите, които Лудогорец би дал на въпросния играч".

"Категорични сме, че този поток от новини за трансфер на Мартин Камбуров в Лудогорец цели единствено футболистът да си вдигне максимално цената на гърба на нашия клуб. Ние смятаме, че подобен подход е некоректен".

"В този смисъл ви напомняме, че Лудогорец ще продължи с практиката си, когато има преговори и подписан договор с нов играч, новината да бъде обявена първо в официалния сайт на клуба".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Доби преди 11 години
Какъв е тоя Камбуров-нека отрезнене и излезе от казината.Голям играч-дърто магаре което се мисли за кон-бегач.Гола вода-евала на Ботев че го отсвириха
4
0
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Бях чел че Камбура имал огромна паламарка.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм фен на Лудогорец, но предполагам, че всички коментари срещу тях са от Левски и ЦСКА, които си мислят, че само те трябва да са футболните отбори в БГ и че трябва останалите клубове сами да се бият, когато излизат срещу тях.Е, не е така!И трябва яко да се трудите и да тренирате, за да постигате победи, а не само с платени мачове и едно голо име и стара слава.
2
24
 
9
 
! Отговори
FCB преди 11 години
То пък той умира да играе в един селски клуб , който е от вчера до утре!
1
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да е футболист,но поне има фаца!