Фърги: Нашият Коледен подарък бе Робин

Мениджърът на Юнайтед сравни холандеца с Кристиано Роналдо
Обновена: 25 дек 2012 11:42 | 25 дек 2012 11:29,
4
Фърги: Нашият Коледен подарък бе Робин
Робин ван Перси свикна бързо с Манчестър Юнайтед. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън за пореден път не спести похвалите си по адрес на Робин ван Перси.

Холандецът бе купен от Арсенал за 24 милиона паунда през август, но свикна бързо в новия си тим и вече има 15 гола за сезона. 12 от попаденията му са в първенството, в което Червените дяволи са с 4 точки аванс на върха. Според шотландеца именно той е бил последното парче от пъзела на отбора.

“Мисля, че ние получихме нашия Коледен подарък още в началото на сезона, когато привлякохме Ван Перси. Обикновено не отбелязвам чак толкова индивидуалните качества на някого, но все пак има и ситуации, когато имаш късмет да намериш последното парче от пъзела. Същото бе, когато купихме Ерик Кантона, а впоследствие и Кристиано Роналдо”, заявява Фъргюсън пред “Юнайтед Ревю”.

“Вече сме в средата на сезона и мога спокойно да кажа, че той увеличи значително шансовете ни за титлата. Забележително е колко бързо свикна с живота на “Олд Трафорд”. Той е изключителен професионалист и е страшно отговорен. Няма никакво съмнение, че с него направихме много сериозна стъпка напред”, добавя шотландецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
ЛИВЕРПООЛ преди 11 години
ЕИ ***..ФАКТ 4Е ИМАТ 5 КЕ6 А МАНФИТЕ САМО 3.КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЧТ *** ДА МАЛ4АТ.ТЕ И АРСЕНАЛ ИГРАЯТ ВСЯКА ГОДИНА В ШЛ НО КАКВО ЗНА4ЕНИЕ ИМА.ВСЕКИ КОИТО ВИ ХВАНЕ ТОИ ВИ ИЗНАСИЛВА МАНАФ4ЕТА.И ДОКАТО ЛИВЕРПООЛ ИМАТ НАИ МНОГО ТРОФЕИ,СИ ОСТАВА НАИ ВЕЛИКИЧ КЛУБ НА ОСТТОВА
2
3
 
4
 
! Отговори
LIVERPOOL 5 KE6 преди 11 години
ФЪРГИ....СЛАГАМ ТИ ГО В УСТИЧКАТА АЛКОХОЛИК НА ТЕБ И НАФСКИТЕ ТИ ФЕНОВЕ.
1
3
 
4
 
! Отговори
Вуки преди 11 години
Сега Шрек газ пикае!