Франк Лампард отряза китайци

Халфът на Челси отказа мултимилионна оферта от Гуейджоу Рене
15 яну 2013 13:15, Георги Пешев
0
Франк Лампард отряза китайци
Лампард няма намерение да ходи в далечна Азия. Снимка: Ройтерс

Един от големите лидери на Челси Франк Лампард няма намерение да откликва на офертата от страна на китайския Гуейджоу Рене, твърди "Сън".

Китайският клуб имаше намерения да привлече в състава си една от най-емблематичните фигури на английския футбол през последното десетилетие.

Отборът бе готов с двугодишен договор за Лампси и огромна заплата от 250 хиляди паунда седмично, като дори президентът на отбора летя до Лондон, за да навие халфа да се съгласи на офертата.

В крайна сметка обаче Лампард няма намерение да ходи в Китай, така че засега вероятните дестинации за него през лятото са Манчестър Юнайтед и Лос Анджелис Галакси.

Договорът на ветерана с Челси изтича в края на сезона и от клуба засега нямат никакво намерение да му предлагат нов контракт.

"Договорът, който бе предложен на Лампард, бе невероятен. Той щеше да бъде Бог тук, в Китай. Това щеше да бъде голямо приключение за него", коментира източник, близък до китайския клуб.

"Въпреки че имаше много разговори с него, той никога не каза категорично "да", добави информаторът на "Сън".

В крайн сметка китайският клуб привлече Звездан Мисимович от Динамо Москва, който е капитан на националния отбор на Босна.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: челсиФранк Лампард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации