Джон Тери: Надявам се Лампард да остане в Челси

"Той винаги е бил вдъхновение за всички в нашия отбор", допълни бранителят
19 фев 2013 16:58, Георги Пешев
0
Джон Тери: Надявам се Лампард да остане в Челси
Ще останат ли Тери и Лампард в една съблекалня? Снимка: Ройтерс

Капитанът на Челси Джон Тери изрази желанието си полузащитникът на тима Франк Лампард да остане на стадион "Стамфорд бридж" и през следващия сезон.

Договорът на халфа изтича в края на сезона, като все още не се знае дали ръководството на "сините" ще предложи удължаване на контракта на един от най-успешните футболисти в историята на клуба.

Привържениците на Челси на няколко пъти изразиха пълната си подкрепа към Лампард, искайки той да остане на "Стамфорд бридж". Подобно е желанието и на Тери.

"Франк може да даде още много на отбора, той винаги е бил вдъхновение за всеки в Челси. Предстоят му още години във футбола и ние се надяваме той да остане в Челси", каза Тери, цитиран от "Скай спортс".

"Всички се надяваме той да остане тук, но дори и да не остане при нас, на него му предстоят още няколко години в играта. Не мога да приема, че той ще играе за друг клуб."

"Дори на тази възраст, той тренира толкова здраво. Навярно децата си мислят, че той е попаднал на точната позиция, за да вкарва толкова много голове, но той работи много усилено."

"Повярвайте ми, във всичко това стои здрава работа преди и след тренировките. Франк работи здраво. Той и без това винаги е в добра форма. Но въпреки това се труди усърдно преди и след заниманията, за да се поддържа в това състояние", завърши Тери.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации