Савич към Йо-Йо: Не мисли за Арсенал, отивай в Манчестър Сити

"Йоветич ще се справи в Англия, ще играе успешно с Тевес и Кун", смята защитникът
28 мар 2013 16:09, Друми Георгиев
0
Савич към Йо-Йо: Не мисли за Арсенал, отивай в Манчестър Сити
Йоветич мисли за Арсенал, но Савич го навива за Сити. Снимка: Ройтерс

Бившият защитник на Манчестър Сити Стефан Савич убеждава своя съотборник във Фиорентина и националния тим на Черна гора Стеван Йоветич да не мисли за Арсенал, а да подсили "гражданите" през лятото.

Йоветич не крие своето възхищение към "артилеристите" и според някои медии на Острова той ще стане част от тима, воден от Арсен Венгер. Звездата е оценяван на близо 20 милиона паунда.

"Йоветич е един от най-близките ми приятели и аз бих му препоръчал да отиде в Манчестър Сити", каза Стефан Савич пред вестник "Сън".

"Това е отбор, който израства, един от най-добрите клубове в цяла Европа. Сити ще печели много трофеи и ще бъде в Шампионската лига всяка година", аргументира се бранителят, който изкара един неуспешен сезон на стадион "Етихад".

"За мен беше трудно в Манчестър, защото дойдох направо от сръбското първенство. Спечелих титлата, но знаех, че трябва да играя редовно, за да подобря представянето си. Така че реших да напусна."

"За Стеван е различно. Той има пет години зад гърба си и може да играе заедно с Карлос Тевес и Серхио Агуеро", убеден е Стефан Савич.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации