От Берое: Левски е слаб

"Можем да вземем нещо от мача днес", смята Ваня Джаферович
7 апр 2013 13:10, Друми Георгиев
5
От Берое: Левски е слаб
Заралии не се плашат от Левски. Снимка: Булфото

Бившият футболист на Берое Ваня Джаферович заяви, че момчетата на Петър Хубчев могат да си тръгнат поне с точка от "Герена" днес. Както е известно, Левски приема заралии от 16.00 часа на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 20-ия кръг на "А" група.

"По силите ни е да вземем нещо от Левски. Традицията не е на наша страна. През 2009 година спечелихме в София, но след това винаги губим", каза Джаферович, който е маркетингов шеф на Берое.

"Сега Левски е слаб, но дори в това състояние този отбор е фактор. Макар че в последното си домакинство "сините" завършиха 0:0 срещу Монтана, те трудно допускат два поредни мача без победа вкъщи", коментира още пред "Тема спорт" Джаферович.

"Мачът ще има допълнителен заряд - Илиан Илиев доскоро водеше Берое. Бившите му възпитаници ще искат да се докажат пред него, но и той ще бъде мераклия да защити авторитета си пред тях."

"Двата клуба често си разменят футболисти, познават се добре и трудно ще се изненадат. Нашият шанс за благоприятен изход е, че не сме обременени и ще играем освободено."

"И когато трябва да се защитаваме, и когато трябва да нападаме, тимът ни е като едно цяло. На това се дължи подемът ни през втория дял от шампионата."

"Следва поредица от срещи със сериозни противници, но момчетата вече имат самочувствие, вярват в способностите си и не се плашат от нито един съперник", завърши бившият защитник.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Kfo glesh wee ... преди 11 години
BG e *** darjava ima poveche romi ot bgri ! ! !
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слаби са Подуене, а беройци вместо да победят слабите подуенци, играха ганкиното. Срам за България!
2
4
 
4
 
! Отговори
levski84 преди 11 години
3-0 te beroe sa sra6ni xa xa
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лефски е слаб ама ние ще си им легнеме за по сигурно!