Мюлер: Не е някакво чудо, че бихме Барса

"В големите мачове ми е по-лесно, постигнахме мечтан резултат", добави германецът
24 апр 2013 12:55, Друми Георгиев
10
Мюлер: Не е някакво чудо, че бихме Барса
Мюлер вкара два гола на Барса снощи. Снимка: Ройтерс

Един от героите за Байерн Мюнхен Томас Мюлер не е особено изненадан от победата над Барселона снощи. Германецът заби два гола във вратата на каталунците при успеха с 4:0 и баварската машина е в пол-позишън за място на финала в Шампионската лига.

"Ако се вгледате в цялата ни игра, ще разберете, че победата не е случайна. Но човек никога не знае каква ще бъде моментната ти форма", сподели Мюлер пред "Скай".

"В края на всяка седмица в нашите шампионатни мачове се вижда, че се справяме и когато нещата не вървят много добре."

"В момента се намираме в добра фаза, целият отбор функционира добре от първия до 25-ия човек в състава. Не е някакво голямо чудо, че победихме Барса. Но никой не очакваше такъв голям резултат в наша полза."

"Най-много се радвам, че ние почти не допуснахме голова ситуация пред вратата си и че спечелихме на нула. Футболът все още е футбол, видяхме в Дортмунд как Борусия вкарва два гола след 90-тата минута. Така че на теория могат ли да се вкарат 180 гола?"

"В малките мачове ми е трудно, но в големите двубои се чувствам добре. Преди мача снощи знаех, че мога да свърша поставените задачи пред мен само ако тичам много. Винаги съм готов да тичам 13 километра. Ние постигнахме мечтан резултат", завърши своето изказване Томас Мюлер.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудо би било, ако испански отбор победи германски, което се е случвало извънредно рядко - мисля че и двата испански отбора трябва да благодарят на съдбата и на съдиите за минималните загуби от немските суперграндове!
7
1
 
0
 
! Отговори
асдасдас преди 10 години
До dpaНе си добре, изобщо даже. Това е футбол, а не балет. За бодичек чувал ли си? Като не те кефи не гледай бе....
6
2
 
0
 
! Отговори
tt преди 10 години
4ernoto toto e nalice.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чудо е че Барцелона се отърва с толкова малко голове благодарение на 4 неотсъдени дузпи за волейболни изпълнения от страна на техните мунчовци!
4
1
 
2
 
! Отговори
robocock76 преди 10 години
Цеци не се чу цял мач. Това да не е Райо Валекано или Осадуна. Смешници. Цял мач се въргаляха като прасета в ***.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За пореден път се видя, че стилът на Барса е изчерпан. Няма как с безкрайни и безсмислени подавания наляво-надясно и назад да се изненада отлично подготвен противник като Бавария.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига мрънкахте бе! 3 дузпи НЕ дадоха на Байерн - Пике реши, че е на волейболен мач. 4:0 + 3 дузпи... Смятайте каква гавра и какъв разгром.
1
12
 
3
 
! Отговори
dpa преди 10 години
Не е чудо че бихте благодарение на съдията да. Реалния резултата 1 на 0 за баерн, 3 фалшиви гола и сумати спестени картони за баерн. Един път ако им свирят честно ще остават с по 7 човека до 15-та минута. Освен ритане блъскане, търкаляне и насилие друго не показва баерн, те просто са вредни за футбола, защото не знаят и не могат да играят. Жалко за играта и много добре за комерсията, чалгата и правенето на пари.

Спонсорирани публикации