Сериозни залози Специалния да дойде на "Олд Трафорд"

Моуриньо вече е втори фаворит за заместник на сър Алекс Фъргюсън
Обновена: 8 май 2013 15:11 | 8 май 2013 15:11, Георги Пешев
3
Сериозни залози Специалния да дойде на "Олд Трафорд"
Жозе може да наследи Сър Алекс. Снимка: Ройтерс

Новината, че сър Алекс Фъргюсън ще напусне Манчестър Юнайтед очаквано предизвика истерия на Острова. Тази сутрин в букмейкърските къщи са започнали да постъпват сериозни залози, че Жозе Моуриньо ще бъде наследникът на шотландеца на “Олд Трафорд”.

Коефициентът за португалеца веднага спадна от 20/1 до 5/4 като той се превърна във втори фаворит за поста, като изостава единствено от Дейвид Мойс (4/6), който все още е считан с най-големи шансове да поеме Юнайтед.

Треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп е трети сред фаворитите с 8/1, макар че на няколко пъти обяви, че няма намерение да напуска клуба. Следват Райън Гигс и досегашният помощник на Фъргюсън Майк Филън, които са с по 20/1.

“Още в събота имаше раздвижване, след като постъпиха доста залози за това, че Дейвид Мойс ще бъде новият мениджър на "червените дяволи". Тогава нямаше никакви слухове, но сега ситуацията се промени и вече доста хора залагат, че Жозе Моуриньо ще наследи Фъргюсън”, заяви Крис Спайсър от “Скай Бет”.

Португалският треньор на няколко пъти обяви, че ще се върне в Англия, но се считаше, че ще поеме бившия си отбор Челси. Сега обаче може да има изненадващ обрат относно новата му работа.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
MUFC преди 10 години
Със сигурност при едно евентуално идване на Мауриньо, най- големия "смях" ще пада в щаба на Ливърпул, когато Юнайтед увеличат преднината си на 3 титли отгоре, още в първия му сезон като треньор.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направо гоуем смех