Фърги: Бекъм се отказа в точния момент

"Той е изключителна личност, Дейвид е невероятен", заяви мениджърът на Юнайтед
18 май 2013 13:06, Друми Георгиев
2
Фърги: Бекъм се отказа в точния момент
Фърги се изказа ласкаво за Бекъм. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън смята, че бившият футболист на тима Дейвид Бекъм е избрал правилния момент, в който да прекрати кариерата си.

Халфът на ПСЖ реши да спре с футбола няколко дни, след като Фъргюсън оповести края на своята дългогодишна и успешна треньорска кариера.

"Той избра правилния момент да се откаже. Отново стана шампион, този път с ПСЖ. Той е също като мен по отношение на това, че ще има време да прави много различни неща", сподели Фърги, цитиран от "Скай спортс".

"Представям си, че той ще наблегне на модата, но той е млад човек и със сигурност ще има възможност да прави много други неща. Той е изключителна личност и когато става дума за спортно дълголетие или това да преоткриеш себе си, Дейвид е невероятен."

"Когато той реши да замине за САЩ, никой не вярваше, че той ще успее да направи кариера там. Но той го направи, игра за тази страна, за Милан и за ПСЖ в мачовете от евротурнирите."

"Дейвид винаги е имал невероятна издръжливост. Той може да тича цял ден и това му позволи да остане толкова дълго време във футбола и да играе за родината си до средата на 30-те си години", завърши Фъргюсън по адрес на 38-годишния англичанин, наложен от него за големия футбол.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
фю преди 10 години
пич свали си очилата
1
3
 
9
 
! Отговори
маора преди 10 години
Съра е пълен кре*ен като пове4ето западняци. С голямо самочувствие а ако не са парите на собствениците да привличат качествени играчи са гола вода. Да не говорим за съдиите които ги подкрепят!!! Изобщо Запада е едно изкуствено и лицемерно общество. Остави Берболин на пейката и с това му разказа играта. Можеше поне още малко да се опита да поиграе. След това класата му падна доста!! Изобщо тоя алкохолик дъвчещ ме дразни яко , както и всички грозни и *** англичани...БГ за тях е циганландия......