Кайзера: Байерн имаше интерес към Бербатов

"Той беше сред най-добрите нападатели в Европа", добави Франц Бекенбауер
5 окт 2013 12:42, Друми Георгиев
5
Кайзера: Байерн имаше интерес към Бербатов
Кайзера призна за интерес на Байерн към Бербатов. Снимка: Булфото

Спечелилият всяко значимо отличие във футбола Франц Бекенбауер гостува у нас за подписването на договор за сътрудничество между федерациите на България и Германия.

Според почетния президент на Байерн Мюнхен единственият български футболист в последните години, който е притежавал качествата да носи екипа на европейския клубен шампион е Димитър Бербатов.

"Дали има българин, който може да играе в Байерн? Много, много трудно! Байерн е победител в Шампионската лига и е най-добрият отбор на Европа. Да играеш там е много трудно", сподели Кайзера пред вестник "Стандарт".

"Имаме огромна селекция. Не само титулярният състав, който вие познавате, но и много играчи на пейката. В момента според мен имаме два равностойни състава и треньорът ни се чуди кой да пусне."

"Емил Костадинов игра при нас, но говорим за различни поколения. Футболът в България в момента върви нагоре. Особено националният отбор. Имате вече три победи, ако спечелите още една, вече ще сте фаворити за баражите."

"Мисля, че преди време Байерн имаше интерес към Бербатов. Защото той по това време беше един от най-добрите нападатели в Европа. И се котираше добре на пазара. Защо не се стигна до негов трансфер в Байерн? Не знам. Може би са искали прекалено много пари за него."

"За мен Байерн изигра най-силния си мач под ръководството на Пеп Гуардиола и заслужено победи Манчестър Сити. Ще бъде много трудно отборът да защити трофея си."

"Реал Мадрид, Барселона и Борусия Дортмунд дръпнаха много напред, но на базата на представянето ни до момента смятам, че имаме всички шансове отново да спечелим Шампионската лига", завърши своя коментар Бекенбауер.

Още спортни новини може да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Франц Бекенбауер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
do 1,2,3,4 преди 10 години
zdraveite komleksari,a che Bayern sa mnogo dobri ,si e istuna
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 3! Аз се подразних като българин, че един немец ни обижда и подценява, а ти ме наричаш *** селянин! Следователно: или не си българин, или ако си, значи не си ме разбрал! Помисли малко преди да обиждаш! А това, че ме псуваш, показва, че всъщност селякът тук си ти! Нямаше да ме обиждаш, ако не се криеше като мишок зад омазняната ти клавиатура! Освен това пишеш на латиница, което показва, че вероятно не си българин! Един истински българин би ме подкрепил!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименa ti shto se nervish sled kato vsi4ko kazano ot nego e vjarno ? d***ba seljanina ti prost
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, българите винаги са ни подценявали, дори и на волейбол, но съвсем скоро там ги наритахме! Да, трудно е да играе българин в байерн, щото на нас винаги се гледа с презрение и дори с омраза!
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ши*ан немец - трудно било за българин да играе в байерн! И защо да е трудно? Щото им го нацепихме на световното и един куп българи играха след това в бундеслигата! *** шваба! Взеха веднъж ШЛ и самочувствието им скочи! Ето как гледат на нас, лицемерите от Западна Европа! Че сме втора ръка хора! Пак ще им го нацепим един ден!

Спонсорирани публикации