Алегри остава, Милан заточен на лагер

Фиорентина наказа снощи росонерите с 2:0
0
Алегри остава, Милан заточен на лагер
Снимка: Ройтерс

Само една победа в последните пет кръга, в които Милан взе едва четири точки. Това е активът на росонерите след поражението с 0:2 от Фиорентина снощи. Въпреки слабата форма треньорът Масимилиано Алегри остана на поста. Той получи 30 минутно "конско" от вицепрезидента на росонерите Адриано Галиани заедно с играчите.

В крайна сметка обаче наставникът остава начело на отбора, въпреки слуховете, че се гласи смяна. Той ще води тима със сигурност срещу Барселона през седмицата. Освен това играчите отиват на лагер веднага като наказание за слабото представяне. Милан гостува на Барса през седмицата.

"Това е най-трудният момент, откакто съм в Милан в последните 3,5 години. Затова да сме заедно всички е най-доброто решение. Трябва да се изправим срещу Барса и Киево възможно в най-добрата кондиция. Особено в психологически аспект. Трябва да намерим начин да променин нещата", заяви Алегри.

"Моето бъдеще? Не мисля, че ще има нощни сбирки, за да се обсъжда бъдещето ми. Ако нещо друго се случи, ще ви съобщят. Не съм мислил никога за оставка. Няма да дам оставка. Ще направя всичко, за да преобърна нещата и да намеря изход. Това е моята работа и затова съм тук".

"Решението за лагера? Взехме го заедно, защото според мен това е единственият начин да преминем през трудния период. Всичко е въпрос на психическа нагласа. Трябва да разрешим проблема и да вървим напред".

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: футболмиланФиорентина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари