Бербатов вкара, Фулъм с първа победа след 7 седмици

Лондончани надвиха 2:0 Астън Вила
Обновена: 8 дек 2013 20:52 | 8 дек 2013 19:16,
6
Бербатов вкара, Фулъм с първа победа след 7 седмици
Снимка: БТА

Фулъм взе много важна победа у дома срещу Астън Вила, като се наложи с 2:0. Това бе първи успех на лондончани от 7 седмици насам. Последната им победа бе срещу Кристъл Палъс на 21 октомври. Димитър Бербатов изигра силен мач за Фулъм и вкара втория гол от дузпа. Другото попадение бе дело на Стив Сидуел.

Тази победа спря серията от 6 поредни загуби на Котиджърс, която ги запрати в зоната на изпадащите. Фулъм все още е в нея с 13 точки, но толкова има и Уест Хям, който е над чертата заради по-добрата си голова разлика.

Загубата пък сложи край на серията на Вила от 5 поредни мача без поражение. Тя бе и втора за бирмингамци като гост този сезон. Единственото друго поражение навън за Вила беше срещу Челси.

Димитър Бербатов водеше атаката на Фулъм отново, а Стив Сидуел бе единствената промяна в състава, който загуби от Тотнъм през седмицата. Пол Ламбърт направи три промени в тима на Вила, но Александър Тонев отново остана на пейката.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Димитър Бербатовфулъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
1
 
! Отговори
BG преди 10 години
HUBAVO 4E DUSPI4KA MU DADOHA...INA4E E PYLNA MARDA BERBATA I NEZNAM KOI OTBOR BI GO VZEL
1
6
 
22
 
! Отговори
до тъпака под мен преди 10 години
Бербатов има 120 гола в Англия, ставал е два пъти шампион на Англия, взел е Купата на Лигата, ставал е Световен клубен шампион и Голмайстор на Премиършип !А ти си завистлив панелен ***