Ван Перси: С Руни взаимно се дърпаме напред

"Нашето партньорство става все по-добро", отбеляза холандецът
10 дек 2013 14:03, Друми Георгиев
0
Ван Перси: С Руни взаимно се дърпаме напред
Ван Перси е доволен от партньорството с Руни. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси сподели, че партньорството му с Уейн Руни прави и двамата по-добри.

"Двамата искаме да играем заедно. Осъзнаваме, че сме по-добри, когато играем заедно, защото сме силна двойка", сподели ван Перси пред клубната телевизия на Юнайтед.

"С футболист от калибъра можем да станем още по-силни и по-добри, отколкото сме сега. Напоследък наистина играем много добре заедно."

"Всеки един от нас подава за головете на другия, двамата вкарваме и това е нещото, което искам. Важното е, че нашето партньорство става все по-добро и по-силно."

"И двамата с него сме повече от чисти девятки. Можем да играем на върха на атаката, да сме дръпнати по-назад и това допълнително качество което имаме е наистина рядко срещано."

"Ако погледнете в повечето отбори, ще видите чисти нападатели, истински лисица в наказателното поле. Както и десятки, които се връщат по-назад."

"С нас това не е толкова очевидно, защото и двамата можем да играем и на двете позиции. Уейн върши тази работа малко повече от мен, защото играе зад мен, но и двамата можем да го правим. Това значи, че можем да променяме играта си, когато се нуждаем от това", завърши Руни.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации