Мощен Педро отвя Хетафе

Нападателят с хеттрик и две асистенции за победата с 5:2 на Барселона
22 дек 2013 21:00, Красимир Ангелов
1
Мощен Педро отвя Хетафе
Снимка: Reuters

С хеттрик на Педро Барселона обърна Хетафе и спечели убедителна победа с 5:2 в мач от 17-я кръг на испанската Примера Дивисион, игран на стадион "Колизеум Алфонсо Перес".

Домакините шокиращо поведоха с 2:0 след два ранни гола на Серхио Ескудеро и Лисандро Лопес. За кратко Барселона изглеждаше объркана, но към края на полувремето се развихри Педро, който извади тима си от трудното положение.

Той изработи пълния обрат с хеттрик в рамките на само осем минути. При едно от попаденията му топката бе излязла в тъч, което не бе забелязано от съдията. Преди това обаче отново Педро бе спрян с фалшива засада.

След почивката Сеск Фабрегас сложи точка на спора с четвърти гол, при който отново съдиите сгрешиха, тъй като този път имаше засада. Малко по-късно обаче нямаше никакви съмнения за дузпата, от която Фабрегас вкара петия гол. И за двата гола асистенциите бяха на името на Педро.

Благодарение на победата каталунците се изравниха на върха на класирането с Атлетико Мадрид и са вече на 8 точки пред вечния съперник Реал Мадрид, който довечера играе с Валенсия.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: барселонахетафеПедро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
fire преди 10 години
Zaglavieto kurti :D