Спас Делев няма да се завръща в ЦСКА

Крилото ще продължи да играе за Лас Палмас
2 яну 2014 11:37, Георги Пешев
3
Спас Делев няма да се завръща в ЦСКА
Спас Делев няма да заиграе в ЦСКА. Снимка: Булфото

Спас Делев няма да се завърне за трети път на стадион "Българска армия" и да облече червената фланелка на ЦСКА. Това обяви Николай Жейнов, който е мениджър на Делев.

Както е известно, в последните дни на 2013 година се появиха информации, че Делев ще заиграе отново в ЦСКА, след като в момента е изпаднал в немилост в Лас Палмас.

Делев премина официално в състава на Лас Палмас в края на миналия сезон, когато скъса контракта си с ЦСКА. Преди това Спаско игра още за Пирин и руския елитен Волга. Делев обаче така и не успя да се наложи в състава на Лас Палмас, тъй като бе преследван от множество контузии

"Спас си има договор с Лас Палмас за още година и половина. Не виждам причина той да си сменя клуба през тази зима. На този етап той няма да се върне в ЦСКА. Всичко, което му се дължи в Лас Палмас, е платено до последната стотинка, така че Спас няма и основание да си разтрогне договора. Освен това той е щастлив в Испания", заяви Жейнов пред "Тема Спорт".

В същото време се появиха слухове, че в ЦСКА може да пристигне Стивън Сънди, който е бивш младежки национал на Испания. Стивън Сънди е роден на 17 септември 1988 година в Нигерия.

Като юноша се мести в Испания, а по-късно е привлечен от Валенсия. Три години е даван под наем на Осасуна, Бетис и Нумансия. За последно е играл в Израел.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ЦСКАСпас Делев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Една добра новина
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тю....