Уест Хям купува Гари Родригес

Трансферът може да стане факт до дни
12 яну 2014 15:00, Друми Георгиев
5
Уест Хям купува Гари Родригес
Гари е на път да стане лондонски "чук". Снимка: Булфото

Звездата на Левски Гари Родригес може да бъде продаден в отбор от английската Висша лига в близките дни, твърди вестник "24 часа".

Според изданието холандецът ще премине медицински изследвания, след което ще парафира с елитен английски клуб, чието име не се споменава.

"Дарик" обаче твърди, че въпросният клуб е лондонският Уест Хям, където мениджър е Сам Алърдайс.

"В петък в клуба е пристигнала оферта в клуба за Гари Родригес от отбор от Премиършип. Той трябва да отиде на проби. Родригес и неговия агент трябва да вземат решение относно офертата. На Гари Родригес съм му дал един ден повече почивка. Ще се присъедини към отбора утре“, каза треньорът на Левски Тони Здравков, цитиран от "Гонг".

Както е известно, в края на 2013 година собственикът на "сините" Тодор Батков се съгласи да продаде Гари на шампиона Лудогорец за 600 000 евро.

Ултрасите на Левски обаче настръхнаха и се обявиха дружно против трансфера. След среща със запалянковците мустакатият адвокат обеща, че няма да продава Родригес на "милионерите".

Тежкото финансово положение на "Герена" със сигурност ще доведе до продажбата на Родригес, към когото не липсва интерес от чужбина. Както е известно, Левски купи юношата на Фейенорд преди близо една година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЛевскиГари Родригес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Go Poduene, Go!
4
1
 
1
 
! Отговори
ГРУХ преди 10 години
До CSKA БГТочно ако не е Боби вие щяхте да сте в ОФГ. Я кажи къде наказват за допинг 3 мача, че не се сещам. А Платени струваше 10000 евро само да не платите на Черноморец. Розов помниш ли ?
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТЪРСИ СЕ ОТБОР ЗА ГАРИ РОДРИГЕС
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хичо подписва с Арсенал до часове и довечера е на терена
1
2
 
3
 
! Отговори
CSKA БГ преди 10 години
Пак партенки за говеждата *** кой ще го вземе тоя некадърник бе освен ако го подарите друг вариант няма крави нещастни лапайте му мамуля на перуката че ако не е той сте изпаднали в А окръжна *** сини.