Гуардиола: Ще правя много ротации през пролетта

"Всеки един от футболистите ми заслужава да играе", добави Пеп
13 яну 2014 11:26, Друми Георгиев
0
Гуардиола: Ще правя много ротации през пролетта
Гуардиола ще даде шанс на всички. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола увери своите футболисти, че всеки един от тях ще получи своя шанс, въпреки жестоката конкуренция за титулярно място.

"Аз нямам любим титулярен състав. Целият състав ще получи възможности за игра през пролетта, защото ще играе през 3-4 дни", сподели Гуардиола, цитиран в официалния сайт на Байерн в интернет.

"През есенния полусезон нямах възможност да правя ротации, защото имахме много контузени футболисти. Сега ще мога да сменям по-често състава, когато имам на разположение Ариен Робен, Бастиан Швайнщайгер, Тиаго Алкантара, Марио Гьотце, Хави Мартинес."

"Много футболисти се завръщат, затова много от тях понякога ще бъдат и извън титулярния състав. Но всеки един от тях заслужава да играе и ще играе."

"Всичките ми футболисти тренираха много добре по време на зимния лагер в Катар. Много съм доволен от тях. Контузията на Алаба в коляното след сблъсъка с Хойберг на тренировката? Не е голям проблем."

"Качеството и интензитета на тренировките ни бяха по-високи от тези през лятото в Трентино", добави Пеп Гуардиола.

Днес Байерн Мюнхен играе в Кувейт контрола срещу Кувейт Спортинг Клуб. Мачът започва в 18.00 часа българско време. След това баварците се връщат в Германия.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации