Третият финал да е златен, пожела Орешарски на Златева

Шампионката ни започва подготовка от понеделник
Обновена: 18 яну 2014 17:10 | 18 яну 2014 16:53,
9
Третият финал да е златен, пожела  Орешарски на Златева
Снимка: БТА

„Третият финал да бъде златен“ пожела премиерът Пламен Орешарски на Станка Златева.

Той се среща в Министерския съвет със състезателката ни по борба и със спортист номер 1 на България и трети на Балканите Иво Ангелов, съобщиха от правителствената информационна служба. В разговора участваше и министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева.

Пламен Орешарски сподели колко се радва на успехите на двамата български спортисти и им пожела нови победи.

Министър-председателят се поинтересува как върви подготовката им и с какво би могъл да им бъде полезен. Иво Ангелов обърна внимание на лошото състояние, в което се намира малката зала в Перник, където се тренира борба, бокс и вдигане на тежести. Премиерът Орешарски и министър Георгиева обещаха да обсъдят какви са възможностите да се помогне за залата.

Орешарски напомни, че тази година се предвижда рехабилитация на спортната зала във Варна, така че да бъде подготвена за европейското първенство по волейбол за мъже през 2015г. Същевременно пред завършване са многофункционалните спортни зали в Русе и Пловдив.

Станка Златева благодари за подкрепата на Министерството на младежта и спорта за осигурените средства за предолимпийската й подготовка за олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. Станка Златева започва да се готви от понеделник в Баку под ръководството на наставника й Симеон Щерев. „Важно е да сме живи и здрави, другото само ще дойде“, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
bor4o преди 10 години
mnogo zlobari mn ne6to tuk.po zql den se 4udite kogo da opliuvate sega i stanka po4nahte .da vi e............. mai................pfuuuuuu gnusari
7
1
 
0
 
! Отговори
blaск sea преди 10 години
Тез съвсем я обърнаха като по филмите за мафията: да кажели какво искат. То и при бай Тошо ходеха на прошения и той развързвашe кесията
6
3
 
3
 
! Отговори
Boikot преди 10 години
Станка е много голяма,жалко че никога няма да стане олимпийски шампион,но ще остане в нашите сърца
5
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не горя от желание да ставам за смях и подигравка, но като се напия и се надрискам- мисля, че съм постигнал колкото нея, всяка събота срещу неделя. Обикновено не лежа на "туш" по гръб, но този път ще се обърна, че да съм наясно... тревопасен
4
7
 
14
 
! Отговори
Попай преди 10 години
До Анонимен Като постигнеш колкото нея, пиши умности колкото искаш.
3
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тази спортистка като човек е кръгла нула злобна ,егоистказатова са реалитите да ги виждаме какви са
2
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ооо, Тушанка се готви за още една Олимпиада с туш... Браво, радват ме упорити кутсузи.
1
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Орешарски, защо се изнася златото и другите ценни компоненти които струват милиарди от мина челопеч? къде са парите ни? защо не промените ши*ания договор? а? А ? кажете , обяснете? и всички вие други политици- продажници на майка България?

Спонсорирани публикации